- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #25.741
sen nasılsın geçmedi mi boğazlarının agrısı
Yutkunurken hala acıyor..
Sabahları daha beter oluyor ya sesimi tanıyamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasılsın geçmedi mi boğazlarının agrısı
Ne anlamdaa
Feci yagmur yagiyorr pencere sallaniyo :18:
puhahahahhaha iyiymişbu arada malzemelerin hepsini koyduktan sonra biraz kaşar serp üstüne güzel olur
İyi canim .
Beğenir insallah:97::86:
Yutkunurken hala acıyor..
beni neden takan yok![]()
geçer inş bal limon falan içYutkunurken hala acıyor..
hiç görmedim yaabeni neden takan yok![]()
Kaşar yerine mozzerella peyniri koysam bolca şöyle
Daha güzel olur sanki..![]()
Şirketle gargara yap hemencecik gecer
harika olur canikooom
beni neden takan yok![]()
Hangi şirketle gargara yapmamı önerirsin ceylincim..![]()
geçer inş bal limon falan iç
hiç görmedim yaa
Bunu da notlarıma ekledim.
Yaptığımda resim çekip koyarım
Üzerine zeytinlerle
''kaybolun lan '' yazarım![]()
Ayyy .
Sirke sirke .
Telefon duzeltmis aklinca![]()
Ayyy .
Sirke sirke .
Telefon duzeltmis aklinca![]()
hayır asla o saydığın özellikler yok eşimde.ama o kadar boş şeyler için ki.mesela en sonuncusunu kısaca anlatayım.annemlerdeyim aşılamadan dolayı bir iki gün istirahat aldım, bi gün evdeydim diğer günde de kendisi arkadaşlarıyla takılacağı için annemde vakit geçirmek istedim kendisi de öyle istedi.sonra işte çok yorulunca vazgeçmiş geilyorum dedi. tamam dedim.o gellmeden on on beş dk önce erkek kardeşimin iki arkadaşı annem babamın da olduğu ortama geldiler.çocukluklarını bilirim abla diyen kişiler.bi girdi bu içeriye suratından anladım geldi mutfağa ne işleri var bunların.sanki ben çağırdım.ayrıca ne terbiyesizlikleri oldu hiç.bu arada kendisine yemek hazırlıyorum apar topar gelecem dediği için. çocuklarda en fazla yarım saat oturdular ki çok iyi tanıdığımız fakat öyle zırt pırt eve girmeyen kişiler bunlar.akşam sus pus oldu.eve geldik ben belli etmiyorum,bişe yok gibi davranıyorum.uzatmıyorum, üzerine gitmiyorum.en son gecenin bir vakti birdaha kimseye ben yokken gitme bilmem ne.annemlere bile onsuz gitmeyecekmişim...amaann işte böyle saçma sapan şeyler.çok yıpratıyor beni çok.daha neler neler lafı edilmeyecek şeyler. anneme anlatsam olmaz kadın da diken üzerinde olsun istemiyorum...Sanırım aşırı kıskanılmaktan hoşlanmıyorsun
Ama bir de şöyle düşünsene..
Bu zamanda gözü dışarıda olan erkekler o kadar var ki..
Eşine ilgi göstermeyen , hastayım dediğin de onunla ilgilenmeyen , eşiyle sadece yatakda birlikte olup ruhen uzak olan, kıskanmayan o kadar çok erkek var ki..
Ama bak sen şanlısın.
Eşin senden bir çocuk istiyor bu güzel bir şey bence.
Seni seviyor ki ,kıskanıyor.Bazı insanların huyudur bu. Mesela bende sevgim kadar kıskanırım karşımdaki insanı.
Eşinde öyle biri sanırım..
Biraz alttan almayı denesen, Allah başka dert vermesin be kuzum..