İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

O yaşlarda herkesin böyle küçük hataları vardır.

Bak ne diycem

Ben haftalardır aynı şarkıyı dinleyip duruyorum sabahtan akşama kadar yatana kadar . Mal mıyım ben ?

ahah hangi şarkıymış böyle çılgınlar gibi dinlediğin merak ettim
yok estafurullah
ben de sabah akşam mezdeke dinliyorum
çok mantıklı

ben bu topiğe uğursuzluk mu getiriyom nedir

iyi gecelr canım
kafam bulanık odugundan soruna cevap veremedım kusura bakma

hm ne kusuru olur mu öyle şey yeterince ilgilendiler zaten sağolsunlar :109:
sona konusuruz :109:

Baby blue bump bump
Ciddiyim bak kafayı yemek üzereyim

o zaman baska bi sarkıyı kafaya tak
bi degisiklik olsun en azından

anam uyku tutmadı ya la
benimki görse yapıştırcak beni duvara
bide siz uyuyacaksınız ben kalkıp ders çalışmam lazım
bu hiç olmadı yaa böyle
kahveyi damardan vericem artık son çare

Şuan bnmde hiç uykum ezandan snra yatarım byük ihtimal ve öğlen artık kaçta kalkarım Allah bilr

Bitmedi mi senin sınavların

Şuan bnmde hiç uykum ezandan snra yatarım byük ihtimal ve öğlen artık kaçta kalkarım Allah bilr

Bitmedi mi senin sınavların
cuma son sınavım var canım büte kaldım uzadı gitti
ben yatar tatlım gözler bayılmaya başladı yavaştan
sanada iyi uykular canım görüşürüz yine annengile çok selam

Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.

çok iyi yapmışsın, eline sağlık kısasa kısas yani... ama öyle bir yorumuma - vermişsin ki, bari biraz uğraşıp ta hoşuna gitmeyecek bir yorumumu bulaydın

Ben de agnostik olduğum için almışım Ben iade etmedim lucky. Hangi birini eksileyeceğimi bilemedim arkadaşın yorumlarının hepsi birbirinden saçma geldi.

Sevgili ecrinnur, bir daha insanların inançlarını eksileme o butonu oraya beğenmediğin yorumları eksile diye koyuyolar. Benim yazdığım yazı senin beğenine açık değildi çünkü o benim inancım. Ben de senin sünni olduğunu belirttiğin yazıları replesem ne kadar gereksiz olmaz mı.

Kaldı ki senin sünni olman beni asla rahatsız etmez. Hem de hiiiiç. Çünkü biz arkadaş olsaydık eğer ben seni insanlığın için sevmeye çalışırdım. Ama sen ona bile uğraşmazdın sanırım. Müslüman olmadığımı öğrendiğin an üzerime bir çarpı koyar geçerdin heralde. :26:

Kalbini o nefret duygusundan arındırmanı temenni ediyorum. İnsana sevmek yakışır.

Geyik topiğini de böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim kusura bakmayın..

Katılıyorum. Kendisinden ricam bundan sonra bana ne kırmızı ne de yeşil rep versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…