İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aus bu topiğe yazdığından beri bi uğursuzluk geldi topiğe..
Takma dişlerini mi sakladığı topiğime muska niyetine anlamadım gitti !

ahahaha
daha bu gelmemiş hali ama kahveye gelecek bir de

Ohooo o kahve içmeye gelecekte
Bana bir yıldır şekerpare yapıcam diyor hala yapmadı !

unutmuştur yaşlandı artık

Emekli olsun artık

Vaay arkadaş vaaaay , şöyle bir göz ucu ile bakayım dedim (sorchayı gördüm selam verecektim , sabah sabah siz totoları devirmiş uyuyorsunuz ya hani)

Bende diyorum gece uykumda karabasanlar mı bastı beni , böyle bir kulak uğuldaması böyle bir darallar geldi bana

Meğer hakkımda konuşuluyormuş

Bütün mesajlarınızı kibledim

Akranım mune ceza verme konusunda eminim benden yana olacaktır .

ahahah çıpçıtır hatuna ne dedi

Badecim balımsım , şekerimsin bundan sonra dünya ahret bacımsın

Sorcha tatlım seni gördüm bir günaydın diyeyim dedim , yukarıdaki yazıları görünce nevrim döndü

Günaydın canım , rep olayı entresan çok , ben siyasette iki kişi tartışıp , hızını alamayarak 7 kilo verdim mesajını - repleyenler gördüm

Günaydın Aus' um... Sen başka topikleri de mi geziyorsun amanın da yiriiin.

Ben de o topik senin bu topik benimcilerdenim. Dolaşıyor um ortalık malı gibi

Şimdi bu yağmurda çıkıp arkadaşımla buluşcam :18:
İzmir de yağmur bardaktan boşalırcasına

Aynı anda günaydın msjı yazmışız birbirimize.

Ya sorma. Çok sinirlendim gece gece. Meğer kaderdaşlarım varmış da. Benim gibi eksilenmişler.

Bende devriye geziyorum canım topiklerde.

Nerede kalabalık oraya damlıyorum

Bizde çıkıyoruz birazdan , burada da yağıyor hava , bakalım bizim ufaklık varken kapalı bir yerlere tıkılacağız bu gidişle .

şu yazın için girdim topiğe. konu sahibi lütfen kusura bakmayın. bakınırken gördüm. sadece kaleminize sağlık demek istedim..
bu yapılanın nazilerin kafasından bir farkı yok..

Son düzenleme:

Gunaydin,

Aslinda ben misilleme yapmak icin vermedim eksi repi. Burasi geyik topigi oldugu icin uzun uzun yazmak istemedim.Yaptigini sacma buldugum icin o sacmaligi belki anlar diye eksi rep verdim. Sadece deistim yazdigim icin rahatsiz olmus ve eksi repi almisim. Hani hosgoru , hani anlayis.

Baska mesajlarim yuzunden eksi rep alsam hic ustunde durmam ama yasam felsefem yuzunden bu sahis tarafindan eksi rep almam garibime gitti cunku beni taniyanlar da bilirler. Kimseyi kendi tarafima cekmeye calismam. Her zaman dindar insanlarin hakkini savunurum cunku kisi oyle inanmis ve oyle inaniyor. Bunu degistirmek kimin haddine ! Neyin dogru oldugunu kendisi arastirsin bulsun derim. Zaten bu konuda mutlak bir dogru yok, her insan degisik dusunur, her insanin yasadigi durumlar farklidir, her insanin bakis acilari farklidir, yani her insanin dogrusu farklidir . Sana dogru gelmeyen senin yanlisin degildir ama...

Bu konuda son yazisim geyik topigi oldugu icin bende uzatmak istemiyorum.

Sevgiler.

enem sen mesajlarımızı gördün müü :18:
ben bakmaya üşenirsin de görmezsin sanmıştım da öyle bol keseden verip veriştirdim

neyse affet

ya bu eksi rep olayı çok garip
biri Kuranı açıp okuyun şöyle yazıyor yazmıs
ben de cevap olarak Kuranda öyle mi yazıyor dedim eksi rep verdi

[video=youtube;Wv0MQfcOyH4]http://www.youtube.com/watch?v=Wv0MQfcOyH4[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…