- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.629
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #26.041
Aus bu topiğe yazdığından beri bi uğursuzluk geldi topiğe..
Takma dişlerini mi sakladığı topiğime muska niyetine anlamadım gitti !
ahahaha
daha bu gelmemiş hali ama kahveye gelecek bir de
Ohooo o kahve içmeye gelecekte
Bana bir yıldır şekerpare yapıcam diyor hala yapmadı !
unutmuştur yaşlandı artık
Emekli olsun artık
ahahah çıpçıtır hatuna ne dedi
Sorcha tatlım seni gördüm bir günaydın diyeyim dedim , yukarıdaki yazıları görünce nevrim döndü
Günaydın canım , rep olayı entresan çok , ben siyasette iki kişi tartışıp , hızını alamayarak 7 kilo verdim mesajını - repleyenler gördüm
Günaydın Aus' um... Sen başka topikleri de mi geziyorsun amanın da yiriiin.
Ben de o topik senin bu topik benimcilerdenim. Dolaşıyor um ortalık malı gibi
Şimdi bu yağmurda çıkıp arkadaşımla buluşcam :18:
İzmir de yağmur bardaktan boşalırcasına
Ben de agnostik olduğum için almışımBen iade etmedim lucky. Hangi birini eksileyeceğimi bilemedim arkadaşın yorumlarının hepsi birbirinden saçma geldi.
Sevgili ecrinnur, bir daha insanların inançlarını eksileme o butonu oraya beğenmediğin yorumları eksile diye koyuyolar. Benim yazdığım yazı senin beğenine açık değildi çünkü o benim inancım. Ben de senin sünni olduğunu belirttiğin yazıları replesem ne kadar gereksiz olmaz mı.
Kaldı ki senin sünni olman beni asla rahatsız etmez. Hem de hiiiiç. Çünkü biz arkadaş olsaydık eğer ben seni insanlığın için sevmeye çalışırdım. Ama sen ona bile uğraşmazdın sanırım. Müslüman olmadığımı öğrendiğin an üzerime bir çarpı koyar geçerdin heralde.:26:
Kalbini o nefret duygusundan arındırmanı temenni ediyorum. İnsana sevmek yakışır.
Geyik topiğini de böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim kusura bakmayın..
Ben de agnostik olduğum için almışımBen iade etmedim lucky. Hangi birini eksileyeceğimi bilemedim arkadaşın yorumlarının hepsi birbirinden saçma geldi.
Sevgili ecrinnur, bir daha insanların inançlarını eksileme o butonu oraya beğenmediğin yorumları eksile diye koyuyolar. Benim yazdığım yazı senin beğenine açık değildi çünkü o benim inancım. Ben de senin sünni olduğunu belirttiğin yazıları replesem ne kadar gereksiz olmaz mı.
Kaldı ki senin sünni olman beni asla rahatsız etmez. Hem de hiiiiç. Çünkü biz arkadaş olsaydık eğer ben seni insanlığın için sevmeye çalışırdım. Ama sen ona bile uğraşmazdın sanırım. Müslüman olmadığımı öğrendiğin an üzerime bir çarpı koyar geçerdin heralde.:26:
Kalbini o nefret duygusundan arındırmanı temenni ediyorum. İnsana sevmek yakışır.
Geyik topiğini de böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim kusura bakmayın..
Vaay arkadaş vaaaay , şöyle bir göz ucu ile bakayım dedim (sorchayı gördüm selam verecektim , sabah sabah siz totoları devirmiş uyuyorsunuz ya hani)
Bende diyorum gece uykumda karabasanlar mı bastı beni , böyle bir kulak uğuldaması böyle bir darallar geldi bana
Meğer hakkımda konuşuluyormuş
Bütün mesajlarınızı kibledim
Akranım mune ceza verme konusunda eminim benden yana olacaktır .
Badecim balımsım , şekerimsin bundan sonra dünya ahret bacımsın
ya bu eksi rep olayı çok garip
biri Kuranı açıp okuyun şöyle yazıyor yazmıs
ben de cevap olarak Kuranda öyle mi yazıyor dedim eksi rep verdi
Selamlar
selam nikoşum
ben bir bakınıp cıkayım dedim sonra görüşürüz kuşum
Gel de cahil deme şimdi
o üye de kızarmış eksi rep ala ala yani verdiği eksi puan da gelmedi bu yüzden bana
boşa yorulmuş garibim
Kuranda yok dedin ya ondan gelmemiştir sana
olabilir ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?