- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #26.561
sanırım ama ben pek bilmiyorum
siteye giriş engellenebilyor.
nerdesin la
yine neler dediler bize
hatta bana öküz dedi
hem de bana![]()
Vardır umarım öyle bşi kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım ama ben pek bilmiyorum
siteye giriş engellenebilyor.
nerdesin la
yine neler dediler bize
hatta bana öküz dedi
hem de bana![]()
Yok o yusuf yuafu oldu savcılık mavcılık deyince son mesajlarında düzgün konuştu korktu daha yapmaz
İstese başka pc den ne bileyim net kafden girer.Ki mantık varsa kafeden girer yoksa yandı![]()
Yoo kazena baya saydırdı
Benm mesajımı alıntılayıp
Çatla meraktan söylemeyin![]()
Kazen aile değerlerine ve ailesine çok bağlı bir adam. En son o şahsiyet kazen in annesine laf söyledi.
Kazen peşinş hayatra bırakmaz. Burada da deşifre eder kimse necise hatta belki fotosuna kadar.
ondan başka öyle diyen görmeim ginam :44:
tolin ya sendin ya bibiydi öyle hatırlıyorum:26:
hani işyerinde sevgilisi başka kızla bakısmıs kadın da 35yaşında mıymış ne
sonra ikisine de saydırıs orada falan
konuyu kapattılar hemen ama
Kazen aile değerlerine ve ailesine çok bağlı bir adam. En son o şahsiyet kazen in annesine laf söyledi.
Kazen peşinş hayatra bırakmaz. Burada da deşifre eder kimse necise hatta belki fotosuna kadar.
evet o secenekleri de var tabi![]()
Ben bidavadan ayrılamadım değil buradan çekmiş demek kikalkacağım kalkacağım kalkamadım
![]()
küfretti. kazenin direkt kendisine annesine yani sansürsüz. diğerlerini de anlarsınNe dediler bize![]()
Bu iyi ekşındı ama![]()
az Bdv hareketlendi
te allahım ya millet ne ciddiye alıyor burayı ne hırslanıyor altı üstü sanal bi platform
![]()
küfretti. kazenin direkt kendisine annesine yani sansürsüz. diğerlerini de anlarsın
aynen sorçum.
ama iyi ekşındı be![]()
İçini boşaltıp kaçtı demek ha..
IP adresiyle banlasınlar bir daha giremezler..
naptı acaba rahatladımı
Adım gibi eminim şuan korkuyor tüm geçmişi siliyor felan ıp ı sıfırlıyor çakal yakalanmayacak güye![]()
tabi korkuyornaptı acaba rahatladımı
Adım gibi eminim şuan korkuyor tüm geçmişi siliyor felan ıp ı sıfırlıyor çakal yakalanmayacak güye![]()
evet kızcem o ben motor oynak diyen bi onu biliyorumhe konuyu hatırladım ben yazmısmıydım bılmıyorum ama ben gormeden banada saydırmıs olabülür![]()
Orasını anladım yahu...
Kuzu mu dedi bize kezban mı dedi bize..![]()
Yok kaçmadı içeriğide boşaltmadı konu hemen kaldırıldı.
Mevzu girip girmemsi değil bundan sonraki yasal süreç.Bence ergenin teki akıllı mantıklı insan yapmaz bunu
ahahahaha ekşinı bekledin demek![]()
ahaha klavye delikanlısı madem bi skınıtısı var sıkıyorsa kazenın karşısına çıksaydıyaİşte o kdar kuyruk acısı oluşmuş
Sen düşün gerisini![]()
o kim laFikir verme belki ziyalardan biri de odur![]()
Orasını anladım yahu...
Kuzu mu dedi bize kezban mı dedi bize..![]()
Bben bi bekret beklemiştim ama neyse
ahaha klavye delikanlısı madem bi skınıtısı var sıkıyorsa kazenın karşısına çıksaydıya![]()