• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kızlar alıntılayarak yazmak çok zor telefondan.
Tek bi cevap vereyim. YOK ya Jagger kim olsa aynını yapmıyor bazılarında öyle ailevi değer yok.
Ben mesela anneme laf söyleyen bir adamı dövmeye kalkmış bir insanım. Gözüm dönüyor.

Ben kazenin yerinde olsam
Yemin ederim yarın sabahın 9 olmasıyla dilekçemi yazdırır , şikayette bulunurdum..
O konuyuda mesajlarıda delil olarka gösterir ip adresinide verirdim..

Gereken yapılırdı ..

ay o kimdi biri de kuyruguna basmışlar pombik dedi :60::60:
altıma işedim valla pombik ne demek yaa:52::52:

o da bunu görünce konusma özürlüsün yazmiş kendine bakmadan :52::52:

Fikir verme belki ziyalardan biri de odur :60::60::60:

fikir değil bunlar okusun hatta ne yaparsa yapsın Telekominikasyon üzerinden anında bulurlar.İsterse pc yi boklu dereye atsın yinede bulurlar kaçışı yok

tabi korkuyor :52: ama bilinçsiz yani sonunu düşünmemiş :ssz:
evet kızcem o ben motor oynak diyen bi onu biliyorum
sen cevabını görmedin ama görsen kesin yazardın

Tabiki canım cahil cuhela bişey bilen adam yapar mı hiç :1:

Kızlar alıntılayarak yazmak çok zor telefondan.
Tek bi cevap vereyim. YOK ya Jagger kim olsa aynını yapmıyor bazılarında öyle ailevi değer yok.
Ben mesela anneme laf söyleyen bir adamı dövmeye kalkmış bir insanım. Gözüm dönüyor.
Kesinlikle katılıyorum.Burada okumadık mı kız anneme küfür etti bana da bırak beni dedi ama bırakmasın ebn onu seviyorum naparım onsuz diye konu açmıştı.Küfür umrunda değildi mesela herkes aynı hassasiyete sahip değil.Ben bir kere babamdan bu diye bahsedince sevgilim ağzıma geleni saymıştım asla kabul edilebilir bir şey değil :19:

fikir değil bunlar okusun hatta ne yaparsa yapsın Telekominikasyon üzerinden anında bulurlar.İsterse pc yi boklu dereye atsın yinede bulurlar kaçışı yok

Tabiki canım cahil cuhela bişey bilen adam yapar mı hiç :1:

Kesinlikle katılıyorum.Burada okumadık mı kız anneme küfür etti bana da bırak beni dedi ama bırakmasın ebn onu seviyorum naparım onsuz diye konu açmıştı.Küfür umrunda değildi mesela herkes aynı hassasiyete sahip değil.Ben bir kere babamdan bu diye bahsedince sevgilim ağzıma geleni saymıştım asla kabul edilebilir bir şey değil :19:

:52::52::52:

Emniyet memuru arkadaşa öyle deme bulamazlar onu :60::60::60:

Ben kazenin yerinde olsam
Yemin ederim yarın sabahın 9 olmasıyla dilekçemi yazdırır , şikayette bulunurdum..
O konuyuda mesajlarıda delil olarka gösterir ip adresinide verirdim..

Gereken yapılırdı ..

Tespit etmiş kim olduğunu. Kesin olarak dava açıp yazacakmış gelişmeleri.

Cidden çok çirkindi

Back
X