İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben o kadar küçük değilim çekemezsin süpürge tıkanır
Yok ben asla birşey demem bakış bile atmam tarzım değilBiri yemek yaparken her zaman karşımdaki ustadır benimHerşeyi unuturum

Ben o kadar küçük değilim çekemezsin süpürge tıkanır
Yok ben asla birşey demem bakış bile atmam tarzım değilBiri yemek yaparken her zaman karşımdaki ustadır benimHerşeyi unuturum

Tabi tabi ... Az önceki yorumunu gördükten sonra o bakışı atsan ne olur atmasan nolurr..

Üç çocuk anası olmana rağmen taş gibisin taş !

Aus la siz taş gibisiniz taş !

Sağol canım
Seviyorum seni takılıyorum herkese takılmam

Biliyorum ablacım bende seni çok seviyorumm

Unutma , buralara ilk geldiğimde ilk seni eklemiştim arkadaş listeme..

İlk arkadaşımsın abla !

Bak biz lady ile yemek tarifleri defteri yaptık ablacım..

Börekler çörekler kahvaltılıklar falan..
Ben epey bir yazdım , senin tariflerini de bakıcam..

Ama siz tarifleri ustalara özel yazıyorsunuz herhalde..

hani kaç dakika pişiricez ne kadar bekleticez tepsiyi nasıl yağlıycaz falan benim gibi anlamayan için biraz daha detaylı yazsanız

aa niye öyle diyorsun çok merak ederim ben ama koyacağım birazdan resım
Jagger anlatsın
Canım bilmez miyim
Çok iyi yapıyorsunuzAma tarifler ara ara deneyerek daha çok şey öğrenirsiniz tecrübe her zaman önemlidirYaptıkça denedikçe daha güzel farklı tarifler çıkar ortaya
Canım evet o kadar detay eklemiyoruz ama ben genelde yapım aşaması ile resimleri ekliyorumBirde herkesin ölçüsü,fırın ayarı,ocak ısısı farklı olabiliyorBenim 10 dakikada pişirdiğim yemeği sen 5 dakikada pişirebilirsin mesela ondan detay vermek zor olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…