- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #27.361
neden soylemedın pıslık bak benı can evımden vurdun soyle hemen nasıl bırıydı kerem sayere benziyomu ayyyyyyyyyyyBana bir koca bul demiyor musun sen her gün..
Falında zaten bir koca adayı görmüştüm ama şımarırsın diye demedim
Kim olduğunu hatırladım ki
bende hatırlıyorum seni
Evet kapandı sonra o topik :)
Aynen arkadaşta olduk
Sevindimm hatırlamanızaBende hatırlıyorum seniiii denk geliyoduk o zamanda hep
gınammmmmmmmmmm sebebbbbbbbbbbbbbbbbbbb
neden soylemedın pıslık bak benı can evımden vurdun soyle hemen nasıl bırıydı kerem sayere benziyomu ayyyyyyyyyyy
bananekiiiiiiiiiiiiii
zekı hatunum vesselam
yooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hayırlısı pampa bekarlık sultanlıktır
O duygusallık hiç geçmiyor. Her ilişkimde var. Kıyamıyorum insanlara.
Kavga etsem de , küssem de, kalbimde bir kere yer etmiş birini atamıyorum kalbimden
Daha önce de avatarın buysa ben seni hatırlıyorum. Hatta yeni isim mi aldın dediklerinde, yoo hep böyleydi eski üye dicektim.
Demek avatardan çıkarttım
hahahahhahahahha şaka şaka hoşgeldüüüünnnnnnnnniye elin boş geldüüüünnnnnnnnnnn.......
O duygusallık hiç geçmiyor. Her ilişkimde var. Kıyamıyorum insanlara.
Kavga etsem de , küssem de, kalbimde bir kere yer etmiş birini atamıyorum kalbimden
Daha önce de avatarın buysa ben seni hatırlıyorum. Hatta yeni isim mi aldın dediklerinde, yoo hep böyleydi eski üye dicektim.
Demek avatardan çıkarttım
Seni gördüğüme sevindimmmmmmm bir kahve mi yapsam ne yapsam..
Tat almak istiyorsan kesinlikle ışıkları kapa luck
aynen canm ya
ama ben o zamanlar yeni üyeydimm
deli divane gibi dolanıyordum bilmiyordum birşeyi
Çok isterdim şöyle duygusuz biraz fenaca bi insan olmayı ama olmayınca olmuyor
Belkide tatlım avatardandır
Bi falıma bakarsan yap valla
ben kumralım bebısım gerekırse sarıda olurum sıkıntı olmaz yaneKerem sarışınlardan hoşlanıyormuş beyaz show da duydum yanlış hatırlamıyorsam tabi..
Sen git sarışın ol
yoksa evde kalacaksın , seni çiğ köfte dürümümün içine turşu niyetine koyarım ona göre
ne yapcan aşkı meşkı aşkı bulanları gormuyomusun hergun kocayı pataklıyolar sonrada burda konu acıyolarBekarlık sultanlıksa, sultanlık çok sıkıcı
Aynen ya insan yeni üye olunca bi saf gibi oluyo
ben kumralım bebısım gerekırse sarıda olurum sıkıntı olmaz yanesen kımı torşu yapıyosun beeeeeeeeee pislikussssssssss
ne yapcan aşkı meşkı aşkı bulanları gormuyomusun hergun kocayı pataklıyolar sonrada burda konu acıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?