• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

neden soylemedın pıslık bak benı can evımden vurdun soyle hemen nasıl bırıydı kerem sayere benziyomu ayyyyyyyyyyy:52::52::52::52:

bananekiiiiiiiiiiiiii:63::27:

Kerem sarışınlardan hoşlanıyormuş beyaz show da duydum yanlış hatırlamıyorsam tabi..:52::52::52:

Sen git sarışın ol :52::52::52:

yoksa evde kalacaksın , seni çiğ köfte dürümümün içine turşu niyetine koyarım ona göre :63:

O duygusallık hiç geçmiyor. Her ilişkimde var. Kıyamıyorum insanlara.
Kavga etsem de , küssem de, kalbimde bir kere yer etmiş birini atamıyorum kalbimden :ssz:
Daha önce de avatarın buysa ben seni hatırlıyorum. Hatta yeni isim mi aldın dediklerinde, yoo hep böyleydi eski üye dicektim.
Demek avatardan çıkarttım :1:

Çok isterdim şöyle duygusuz biraz fenaca bi insan olmayı ama olmayınca olmuyor :1:
Belkide tatlım avatardandır :32:

hahahahhahahahha şaka şaka hoşgeldüüüünnnnnnnn:8::8::8::8: niye elin boş geldüüüünnnnnnnnnnn.......

kalp kırıldıktan sonra gelen özür özür değildir gardaşşşşş:ssz::ssz::ssz:
hoşbuldumm :63: :63:
senin bana teee aylar aylar aylar öncesi bir sohbet sözün vardı:ssz::ssz:
ondan ötürü elim boş geldim :93:

Son düzenleme:
O duygusallık hiç geçmiyor. Her ilişkimde var. Kıyamıyorum insanlara.
Kavga etsem de , küssem de, kalbimde bir kere yer etmiş birini atamıyorum kalbimden :ssz:
Daha önce de avatarın buysa ben seni hatırlıyorum. Hatta yeni isim mi aldın dediklerinde, yoo hep böyleydi eski üye dicektim.
Demek avatardan çıkarttım :1:

Sorc , sen de mi ikinci üyeliksin ?:ssz:

Çok isterdim şöyle duygusuz biraz fenaca bi insan olmayı ama olmayınca olmuyor :1:
Belkide tatlım avatardandır :32:

Ben de bir de bir merhamet var, herkese acıyıp duruyorum.
Ama kimse bana acımıyor yani. :9:
Ben de isterdim fena biri olmayı. :21:

Kerem sarışınlardan hoşlanıyormuş beyaz show da duydum yanlış hatırlamıyorsam tabi..:52::52::52:

Sen git sarışın ol :52::52::52:

yoksa evde kalacaksın , seni çiğ köfte dürümümün içine turşu niyetine koyarım ona göre :63:
ben kumralım bebısım gerekırse sarıda olurum sıkıntı olmaz yane:23::23:sen kımı torşu yapıyosun beeeeeeeeee pislikussssssssss:22::22:
Bekarlık sultanlıksa, sultanlık çok sıkıcı :52:
ne yapcan aşkı meşkı aşkı bulanları gormuyomusun hergun kocayı pataklıyolar sonrada burda konu acıyolar:52::52::52:

ben kumralım bebısım gerekırse sarıda olurum sıkıntı olmaz yane:23::23:sen kımı torşu yapıyosun beeeeeeeeee pislikussssssssss:22::22:

ne yapcan aşkı meşkı aşkı bulanları gormuyomusun hergun kocayı pataklıyolar sonrada burda konu acıyolar:52::52::52:

bir adam için girmediğin kılık kalmayacak ha püh sana püh !

Back
X