İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım yandı erkek mılletınden napıyım kafalarına gokten 3 elma düşsünmü deseydım

bulmam o benı bulsun

he yaa düşen meyveyle beslencek dahada güçlencekler bende taze terkedilmiş olarak şiddet doluyum bu ara erkeklere amma içimdekii nalet insan sevgisi şiddete dur diyoo be kankaa yoksamm tırmıklayasım tokatlayasım rezil kepaze edesim var dirtlendim ha

Senin ki niye terketmişti ki seniiii

Senle yıldızlarımız barışamıyor tolin
ben şaka yapmıstım ama alındıysan yapmam:44::44:
Etki gösterdiğin kısımlar baklavanın olduğu bölgeler mi
yirim ben o baklavaları

kanka bı grup kuralım terkedılenler grubu bu sevgılı bası baglı olanlarıda gruba almayalım

aferüm bak nasılda bılyosun aynen oyle yaparım adamı cok pıs cımcıklerım

dua et kızam bana

ahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımız yaşasın kadın gücü

O melek görünümlü dişinin altında, tazmanya canavarı yattığını düşünmek bile istemiyorum dilşomm

ben sende de o potansiyele görüyorum jag

ahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımız yaşasın kadın gücü

O zaman çok güzel bir analiz yeteneğin var demek istiyorum
Çünkü benim içimde de bastırılmış bir tazo var

jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyo
Yok alındığımdan değil de her konuşmamızda bir atışma oluyor da ondan dedim
topıge bı bak benle atısması olmayan varmı
Bende şekerpare yerimmmmmmmmmmmmmm

hiç seksü değül

jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyo

topıge bı bak benle atısması olmayan varmı

hiç seksü değül

Seksülükten değil zaten tatlı olduğu için şekerpare yerim dedim nimetle şaka yapma yersin dayağı !
Dedim ya içimde benim bir tazo var..

Tazo di bağa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…