- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #28.281
aferüm bak nasılda bılyosun aynen oyle yaparım adamı cok pıs cımcıklerımöylesinden korkcan jag,bir tırmuk bir tekme iki ısırık adam nakavt
Toplu dua ya çıkalım diyorum..
canım yandı erkek mılletınden napıyım kafalarına gokten 3 elma düşsünmü deseydım
bulmam o benı bulsun
aferüm bak nasılda bılyosun aynen oyle yaparım adamı cok pıs cımcıklerım
dua et kızam bana
he yaa düşen meyveyle beslencek dahada güçlenceklerbende taze terkedilmiş olarak şiddet doluyum bu ara erkeklere amma içimdekii nalet insan sevgisi şiddete dur diyoo be kankaa yoksamm tırmıklayasım tokatlayasım rezil kepaze edesim var dirtlendim ha
ben şaka yapmıstım ama alındıysan yapmam:44::44:Senle yıldızlarımız barışamıyor tolin
yirim ben o baklavalarıEtki gösterdiğin kısımlar baklavanın olduğu bölgeler mi
he yaa düşen meyveyle beslencek dahada güçlenceklerbende taze terkedilmiş olarak şiddet doluyum bu ara erkeklere amma içimdekii nalet insan sevgisi şiddete dur diyoo be kankaa yoksamm tırmıklayasım tokatlayasım rezil kepaze edesim var dirtlendim ha
aferüm bak nasılda bılyosun aynen oyle yaparım adamı cok pıs cımcıklerım
dua et kızam bana
O melek görünümlü dişinin altında, tazmanya canavarı yattığını düşünmek bile istemiyorum dilşomm
ben şaka yapmıstım ama alındıysan yapmam:44::44:
ben şaka yapmıstım ama alındıysan yapmam:44::44:
yirim ben o baklavaları
kanka bı grup kuralım terkedılenler grubu bu sevgılı bası baglı olanlarıda gruba almayalım
ahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımızyaşasın kadın gücü
ben sende de o potansiyele görüyorum jag
aminnnnnnnnnn
jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyoahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımızyaşasın kadın gücü
ben sende de o potansiyele görüyorum jag
topıge bı bak benle atısması olmayan varmıYok alındığımdan değil de her konuşmamızda bir atışma oluyor da ondan dedim
Bende şekerpare yerimmmmmmmmmmmmmm
Hemen ne dua ettiğimi bilmeden amin deme..
eksik yazmışım beddua ettim yazacaktım bedi yazmayı unutmuşummm
jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyo
topıge bı bak benle atısması olmayan varmı
hiç seksü değül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?