İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aynen valla
biri de isim vermedene yazmıstı ceylanla azer bülbül evlenmiş diye kopmustum

ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herlade kendide çok matah değil ama genede kocacık

iyi ki forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış, buraya taşınmış galiba
yoo biz hep böyleyiz

diğer topikte konusu olmuştu ordan bildim bi iki baktım ama sıkıldım ya bak bak one bitmiyor sonu yok

Şimdi o yorumu okuyordum

ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herlade kendide çok matah değil ama genede kocacık

He ya neyse daha fazla konuşup yüceltmeyelim konuşuldukça büyürmüş insan dalga amaçlı konuşuyoruz ama yine de büyüyo işte

isim vermeden çekiştiriyorsunuz yani,beni de çekiştirmeden kaçayım ben o zaman

yok hayır açık adres yazıyoruz yani herkez bile kim oldğunu isim de veririz

Safir safir safir safir

Bence sonradan görme :26: uf neyse bilemdiğimiz insanlar

Biliyordum ammaa nefretle başlar en güzel aşklar

Hahahaha aslında aşığım o yüzden gıcık oluyorum ya

vır vır vır vır bi susun be bı susun cenenız kopmasın
ya bide yazmış ben kaşlarımı bıle aldırmıyorum dıye yalan ya o kaşta alınmamışsa bende galatasaraylı sabrıyım

"bana yazdıysan ayıp ettin sadece soru sormuştum çünkü beni kıskanç arkadaşlarla karıştırma en güzel ünilerden mezum oldum master yaptım ama ayda 2 bin kazanıyorum ve hiç gocunmuyorum herkesin hayatı kendine sonuçta . "

bu nasıl bir yorumdur ya koptum

iyi ki gocunmuyorsun diyesim var ahahahaha

kimki o

Kim yazmş niye yazmş la anlamadım

yoo biz hep böyleyiz

Evet azer bülbülden anca onlar çıkar

Yok hayır burası hep böyle

yoo isimde veriyoruz biz sıkıntı yok zaten bunlar herkese açık olan şeyler saklicak bi durum yokki

yok hayır açık adres yazıyoruz yani herkez bile kim oldğunu isim de veririz

Safir safir safir safir

Hahahaha aslında aşığım o yüzden gıcık oluyorum ya

Niye ki :26: isim vermeden mi şey yaptık hiç farkında değilim az dedikodu yapıyoruz galiba

daha önceki yazdıklarınızı bilmiyorum, ben sadece bugün bu yazdığınıza denk gelip takılayım demiştim. iyi geceler.

canım kaşar peynir istedi ya hem de cok fena
hamile halimi düşünemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…