- 20 Ocak 2010
- 50.166
- 199.654
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #28.941
Di mi ginamm akıyo yani sonradan görmeliği
Şmdi derki zenginin parası fakirin çenesi yorar knuşun biz parada hediyede değiliz ki
Görgüsüzlük bu resmen yakında kocişkomum bıçtığı altın kaka diye resim ekler
aynen valla
biri de isim vermedene yazmıstı ceylanla azer bülbül evlenmiş diye kopmustum
yoo biz hep böyleyiziyi ki forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış, buraya taşınmış galiba
ay biride yazmış gördüm gördümde böyle görmemiş görmedim diye
kendide profilime girenler eskilerden sıkılmıştır yenileri görsünler diye koyuyorum eli hiç boş gelmez daha çok varda bi kısmı bunlar diyor
ya bir de farkettin mi ne kadar zevksiz o takılar kıyafetler falan:26:
iyi ki forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış, buraya taşınmış galiba
Evet azer bülbülden anca onlar çıkar
Yok hayır burası hep böyle
Sana geliyoruz yarabbim
Bence o kız çok saf cidden
İsmi lazım değil baş harfi sen
ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herladekendide çok matah değil ama genede kocacık
diğer topikte konusu olmuştu ordan bildim bi iki baktım ama sıkıldım ya bak bak one bitmiyor sonu yok
Şimdi o yorumu okuyordum
ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herladekendide çok matah değil ama genede kocacık
isim vermeden çekiştiriyorsunuz yani,beni de çekiştirmeden kaçayım ben o zaman
Bence sonradan görme :26: uf neyse bilemdiğimiz insanlar
Biliyordumammaa nefretle başlar en güzel aşklar
iyi ki forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış, buraya taşınmış galiba
Niye ki :26: isim vermeden mi şey yaptıkhiç farkında değilim az dedikodu yapıyoruz galiba
"bana yazdıysan ayıp ettin sadece soru sormuştum çünkübeni kıskanç arkadaşlarla karıştırma en güzel ünilerden mezum oldum master yaptım ama ayda 2 bin kazanıyorum ve hiç gocunmuyorum herkesin hayatı kendine sonuçta . "
bu nasıl bir yorumdur yakoptum
Bütün kknın bildiğini kmden saklıcaz kocacık işte
"bana yazdıysan ayıp ettin sadece soru sormuştum çünkübeni kıskanç arkadaşlarla karıştırma en güzel ünilerden mezum oldum master yaptım ama ayda 2 bin kazanıyorum ve hiç gocunmuyorum herkesin hayatı kendine sonuçta . "
yoo biz hep böyleyiz
Evet azer bülbülden anca onlar çıkar
Yok hayır burası hep böyle
yoo isimde veriyoruz biz sıkıntı yok zaten bunlar herkese açık olan şeyler saklicak bi durum yokki
yok hayır açık adres yazıyoruz yani herkez bile kim oldğunu isim de veririz
Safir safir safir safir
Hahahaha aslında aşığım o yüzden gıcık oluyorum ya
Niye ki :26: isim vermeden mi şey yaptıkhiç farkında değilim az dedikodu yapıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?