İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kemdimle dalga gectm be niye kurtarcam diye şey ettin

Daha bitmiyo kız dur 1. Sezondasn 8e gelince düşünrsün onu bnmki 9. Sezon 6. Bolume gelmis izlemiyorm bitmesn diye diyo

kurtarmaya çalışmadım laa fikrimi şeyettim söyledim leydimm gene mi uykusuz yine mi güzeliz biz laa hapa başlıcam artık uyumak için

ginam uyukluyorum
tam uyudum ki sevdicek aradı uykumun içine ..

Olamaaaazzzz kaçmasnnn yat geri yattt

kurtarmaya çalışmadım laa fikrimi şeyettim söyledim leydimm gene mi uykusuz yine mi güzeliz biz laa hapa başlıcam artık uyumak için

Ben dün iyi uyudum ama gece 2fe yattm öğlen 2de zor actm gözümü deliksiz uyumusum ben çözdm ya kafama bisey takmaynca uyuyabliyorm ben:26:

deme öyle ya ayda yılda bir erken uyuyacaktım
üff nasıl susadım ya üşeniyorum kalkmaya

aman sanki işe gidiceksin

Olamaaaazzzz kaçmasnnn yat geri yattt

Ben dün iyi uyudum ama gece 2fe yattm öğlen 2de zor actm gözümü deliksiz uyumusum ben çözdm ya kafama bisey takmaynca uyuyabliyorm ben:26:

ohh negüzel uyumuşsun

Offf çok tırsıyorum suuss suss demeee sakınnn

karı-şımda da devasa bi ayna gece gece ne diye açtın bu konuyu

Kemdimle dalga gectm be niye kurtarcam diye şey ettin

Daha bitmiyo kız dur 1. Sezondasn 8e gelince düşünrsün onu bnmki 9. Sezon 6. Bolume gelmis izlemiyorm bitmesn diye diyo

Yok ya şimdiden şaptım ben hemen biterse

gidip diyeyim mi ben korkmam

deme deme

renci gelmişş holayy

stil daha birinci sezondamısın oh negüzel bi dünya bölüm var izliyeceğin

evet canım ya ama yarın biter 1.sezon ben böyle 2 günde 1 sezon bitirirsem bişi kalmaz yetişirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…