İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

slm hanımlar
oldukça uzun süre oldu görüşmeyeli
kayınvalideciğim küçük görümcemle baskın yaptılarda
ondan mütevekkil nete giremedim

Ne yaptın bakim

şöyle oldu pazartesi başlayacağım işle ilgili bir belgem eksikmiş
tam o sırada geldi o da
ama ilgilenmedi pek sıkıntımla ben panikledim baya
sağolsun işyerindeki kız ben yarın konuşurum patronla dedi
tabi pazartesiye kadar halledemeyeceğim
ilgilenmeyince sinirlendim kız bile ilgileniyor yazıklar olsun dedim tabi burda hatalıyım fevriyim farkındayım
sakinleşince özür diledim her şey normal derken birden ben bu aşağılamayı nasıl sindiricem bilmiyorum dedi
ben özrümü diledim hatamı kabul ettim sana kalmış dedim
bu ne demek ya falan dedi (burda yalvarmamı bekliyor tabi)
ben de o an kimsenin umrunda değilim sen ilgilenmeliydin dedim buna patladım
dönem dönem onun da işle ilgili parayla ilgili sıkıntılarında bana patladığı olur burdaki kızlar bilir borç mevzusunda baya çektirmişti
stres bu sonuçta olabilir yani
uzatmadım özrünü kabul etmiyorum beni aşağılayamazsın cart curt dedi sen bilirsin dedim
iyi geceler hayatım deyip öptüm öyle uyudu

kendime hayran kaldım valla sakinliğimi korudum yalvarmadım da
kabul etmeyip özrümün turşusunu kuracaksa kendi bilir benim uzatmaya niyetim yok

zaten özür dileyecek birşeyde yapmamışsın ki sen canım o senin sorununla ilgilenmemiş asıl kız bile ilgileniyor sen ilgilenmiyosun bile diyemiyorsan işin zor gerçekten hiç ilgilenme prens galiba seninki

zaten özür dileyecek birşeyde yapmamışsın ki sen canım o senin sorununla ilgilenmemiş asıl kız bile ilgileniyor sen ilgilenmiyosun bile diyemiyorsan işin zor gerçekten hiç ilgilenme prens galiba seninki

öyle alıştırmışım maalesef ama artık bunu kırmak durumundayım
yazıklar olsun dememe takmış bunu dedirtecek naptım diyor anlık sinirle söylenebilir dedim
çok şaşırdı ama hiç böyle tepki beklemiyordu normalde aşkım düzelelim lütfen tarzı konuşurdum
öğrenicem bu işi ben de

gerçekten çok nazlıymış bu ne yaa bir lafa okadar takılınırmı bencede tavrını değiştirmelisin senden kaynaklanıyor bencede

Zeka fışkırıyo kendisinden

Lan geldin dalga geçicen tamam ama bu kdar da belli edilmez ki arkadaş

Yaptığı yorumlara bak arkadaş

Yalnız ben sonra mune gelince bascak banı erkek üye falan yazdım kaçtı anne topicine yazdı

ay böğ bi de ergen değil de koca adam olduğunu düşünsenize 30-35 falan pc başında bizim aramızda :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…