- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #30.841
yok canım ne alaka biyerim ağrımasa niye yapıştırim
Hadi yaw olsun alışveriş daha iyi gelmiştir canım
Iyi aksamlar kizlar.
Tuti benim masaj isi hastanede cok bekleyince yatti. Bende hirsimi arada alisveris magazasindan aldim. :)
yok canım ne alaka biyerim ağrımasa niye yapıştırim
Hadi yaw olsun alışveriş daha iyi gelmiştir canım
Hoşgeldnn ohhh o da stres atma yöntemi sonuçta
ülke sorunu yapcm yakında yakıyı
Ne aldın
Evet iyi geldi , ihtiyacim olmayan seyleri aldim.
Hoşgeldnn ohhh o da stres atma yöntemi sonuçta
ülke sorunu yapcm yakında yakıyı
Hosbulduk canim nasilsin.
Ceket aldim ama ihtiyacim yok cunku daha Pazar gunu baska bir ceket almistim. Fondoten aldim ona ihtiyacim vardi ama renginden memnun degilim degistiricem. Yanimda nakit fazla yoktu, kartim da yanimda degildi, yoksa daha alacaktim . Guzel , pariltili bir ruj gordum onu alicam mutlaka. Hayvanlar uzerinde deney yapmayan bir marka cok sefdim.
Hosbulduk canim nasilsin.
Ceket aldim ama ihtiyacim yok cunku daha Pazar gunu baska bir ceket almistim. Fondoten aldim ona ihtiyacim vardi ama renginden memnun degilim degistiricem. Yanimda nakit fazla yoktu, kartim da yanimda degildi, yoksa daha alacaktim . Guzel , pariltili bir ruj gordum onu alicam mutlaka. Hayvanlar uzerinde deney yapmayan bir marka cok sefdim.
işte hatun olmak böyle birşey
Yandım bibim dudaklarım kiraz olduu offff
İyiyimmm hep aynı işte monoton
Bende yarn veya ertesi gün incem bakınmayahangi marka o hayvanlarda deney yapmayan eminm bilinen büyük markalar yapıyodur
işte hatun olmak böyle birşey
Liz earle fondoteni gercekten guzel, ruju da . Turkiye de var mi bilmiyorum. Ben ilk defa deniyorum bu markayi devam edicem sanirim.
Kadin akli degil mi :))
Liz earle fondoteni gercekten guzel, ruju da . Turkiye de var mi bilmiyorum. Ben ilk defa deniyorum bu markayi devam edicem sanirim.
Kadin akli degil mi :))
Zenginlik başa bela
Ben hiç görmedim ya yok herhalde :44:
Çiküfte
Zengin degilim ama kaliteli mal severim.
Hayvanlar uzerinde test edilmeyen urunler kullanmak lazim. Ben cok dikkat ediyorum artik.
Zengin degilim ama kaliteli mal severim.
Hayvanlar uzerinde test edilmeyen urunler kullanmak lazim. Ben cok dikkat ediyorum artik.
bu ne ya altta bir tek ben görünüyorum
bu ne ya altta bir tek ben görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?