- 20 Ocak 2010
- 50.292
- 200.391
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #30.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorgun ölesiyeee![]()
Sabahları bazen günlerce rüyalarma gelme diyee![]()
:118::118::118:
nickimtam13harf doğuruyor hee![]()
Evet gördm Allah yardmcısı olsn hemşerimin bi avazda doğurur inşallah![]()
hee o bir avazdaydı dimi aklıma gelmedi bir ıkınmada didim![]()
heheheh delii
Olsun aynı şey sonuçta![]()
sonunda eski nickim kaybolmuş pis google amcadan![]()
![]()
O niye takntı yapmıştı ki sende![]()
beni tanıyanlar bilir o nickimi tanınan bi kiliğimburda yazdıklarım okunulsun istemiyorum
kimse beni araştırırmı bilmem ama böyle daha rahat tanımasın beni kimse
![]()
Tanınmamak iyidirsürekli markaj gözlem altında olmaktansa
Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün![]()
yok yahu çevremde beni tanıyanlar o nickimi bilirler heryerde onu kullanırımaslında ben hep bdvde takılırdım size geyiğe katıldığımdan beri çok aşırı takılmıyorum
iyi oldu daha aktifim artık sitede
![]()
Iyi oldu tabii ben kendi dertlerime çare bulamıyorm bdvdeki her derdi okuyup yorumda bulunmaya kalkarsam ohoooo![]()
yahu zaten ota b.ka konu açan çok çoğu zaman gülüyodum napayımbide iş güç olmayınca bişeye sarıyosun işte
![]()
Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:
bilmem diyomuyumaslında şöyle 9-5 hafta sonu tatil bi iş olsa süper olurdu tabi ama nerdeee
![]()
Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:
Devleti mi tarif ediyosun nerdeee :26: kapağı atabilmek kolay mı genç insanlar yerine 35 yaş üstü insanları alırlar işe![]()
şu uykumu düzeltmem lazım yaa 5-6 yı buluyor uyumam off sıkıldım sonrada kalkamıyorum 2ye kadarşöyle 1 gibi yatsam 9-10 gibi kalsam ne güzel olurdu hem belki yürüyüşe falan çıkardım spor yapardım
![]()