• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

beni tanıyanlar bilir o nickimi tanınan bi kiliğim :27::27: burda yazdıklarım okunulsun istemiyorum :27: kimse beni araştırırmı bilmem ama böyle daha rahat tanımasın beni kimse :27:

Tanınmamak iyidir :1: sürekli markaj gözlem altında olmaktansa:52:

Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün :9:

Tanınmamak iyidir :1: sürekli markaj gözlem altında olmaktansa:52:

Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün :9:

yok yahu çevremde beni tanıyanlar o nickimi bilirler heryerde onu kullanırım :27: aslında ben hep bdvde takılırdım size geyiğe katıldığımdan beri çok aşırı takılmıyorum :24: iyi oldu daha aktifim artık sitede :15:

yok yahu çevremde beni tanıyanlar o nickimi bilirler heryerde onu kullanırım :27: aslında ben hep bdvde takılırdım size geyiğe katıldığımdan beri çok aşırı takılmıyorum :24: iyi oldu daha aktifim artık sitede :15:

Iyi oldu tabii ben kendi dertlerime çare bulamıyorm bdvdeki her derdi okuyup yorumda bulunmaya kalkarsam ohoooo:1::27:

Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:

şu uykumu düzeltmem lazım yaa 5-6 yı buluyor uyumam off sıkıldım sonrada kalkamıyorum 2ye kadar :47: şöyle 1 gibi yatsam 9-10 gibi kalsam ne güzel olurdu hem belki yürüyüşe falan çıkardım spor yapardım :50:

şu uykumu düzeltmem lazım yaa 5-6 yı buluyor uyumam off sıkıldım sonrada kalkamıyorum 2ye kadar :47: şöyle 1 gibi yatsam 9-10 gibi kalsam ne güzel olurdu hem belki yürüyüşe falan çıkardım spor yapardım :50:

Uyuma bugün yarn erkenden yatarsn ama ben öyle yapınca da akşamüstü dayanamayp uyuyorm gece yne uyanıyorm snra saçma bi hal alıyo yani

Vücudu hic yormuyoruz ki bibim uykuya ihtiyacini hissetmiyo :19:

Son düzenleme:
Back
X