İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Napıyosan kkda sanki

ya aslında hep derslerimle alakalı olarak istemiyordu
zamanında hiç çalışmazdım kkya girerdim o da netten dolayı çalışmıyorsun diyordu
derken kkyı da istemedi girmezsen çalışırsın cok oyalıyor orası diye

Ama burayla alakası yok ki ginam senin çalışamamanın onu ayırt edemedi sanırım aksine burası iyi geliyo sanırım sana

Ama burayla alakası yok ki ginam senin çalışamamanın onu ayırt edemedi sanırım aksine burası iyi geliyo sanırım sana

zamanında gercekten cok oyalanırdım saatin nasıl gectiğini bilmezdim ginam
o zamanlar haklıydı
ama şimdi öyle değil. şimdi kafamı dagıtmak için giriyorum ama o eskideki gibi sanıyor.

Son düzenleme:
Hiçte öyle durmuyo kız çok cana yakın bıcır bıcır konuşan bi tip canlandı seni görünce gözümde

yok çok cana yakımında öyle lambur lumbur konuşmam kısa ve öz benim kocişde konuşur konuşmasa şarkı söyler şarkı sölemese ıslık çalar bişeler yapar işte

biliyor da ne bilim işte istemiyor
aslında kkya ait hiçbir şeyim olmasını istemiyor üyeliğimin bile

kk ya bu kinini anlamış değilim gerçekten ne istiyolar kimseyle konuşmayalım evde öyle boş boş bişey yapmadan hayatımız geçirelim mi zaten önemli işimiz olsa onu bırakıp kkda takılmıyoruz heralde

işte ortamı bilse öyle demez bibim. hep dert konusuyoruz sanıyor. bazen kv kp konularını söylerdim ona bizde ilerde böyle olmayız dimi diyerekten belki de kini ta oraya dayanıyor ne bilim

zamanında gercekten cok oyalanırdım saatin nasıl gectiğini bilmezdim ginam
o zamanlar haklıydı
ama şimdi öyle değil. şimdi kafamı dagıtmak için giriyorum ama o eskideki gibi sanıyor.

Doğrudur ginam tabiki

Anlat ama öyle değil diye

Aynen bibim biraz önyargılılar bu konuda kadın kadına bile olsak konuşmayalm ne anlıyosun tanımadığın insanlarla knuşmaktan oluyo

Senin kocişin ağzı durmuyo hiç anlaşılan

şimdi eskisi kadar değil ama bıcır bıcırdır kocişim

kızlar beyonce un yeni klibine bakın hele napmış bu hatun kişisi veya napmaya çalışıyor

[video=youtube;pZ12_E5R3qc]https://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…