İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çok ilginç diil ya evlilikte şeyin santiminin önemi evlilikte bu öenmli mi diye
yoklukta gidiyo ideali kaç cmdir ki

bişi yok kötü o gün

Gayet ilginçmiş şimdi ben buna net bi cevap verirdim ama vermim çoluk çocuk okur en mantıklı dolaylı yoldan anlatmak

Anahtar ve deliği anahtar çok büyük olursa olmaz çok küçük olursa olmaz illaki o deliği dolduracak kadar olmalı anahtar boyu mühim değil tam uymalı

şimdi şu var anahtar deliğinin boyunu nası ölçeceksin ?
burda sorun var

ya erkeğinkini bu hesapla buldun da hatununki ne olacak. stil evde kaldıkça böle mi olacağaız

Bağa anlamadığım sorular sorma kendiminkinden bi haberim ben denmedim bilmiyorum onunda bi ölçüsü vardı ya unuttum oda ayakkabı numaran kadar bilmiyorum :690:

e benim saydıklarım sebze ya kııızzz nolacak sanki her gün her gün bıkarsınız vallah.. bi değişiklik yapın bari o zaman balık yeyin

Aslında balık iyi fikir ama onu da kızartamıyorum mutfak kokacak diye

Bugün geçti de, yarın fırında yaparım balığı

ya erkeğinkini bu hesapla buldun da hatununki ne olacak. stil evde kaldıkça böle mi olacağaız

Kadınların vajinası 8 cm dir kuzum bilimsel
Cahiller sizi açın kitap okuyun fingirdekler deneyerek anlayamazsın sanırsın dipsiz bi kuyu

Zaten çorba çok tüketmiyoruz biz, misafir gelince mercimek yapıyorum,eşimin en sevdiği çorba :)

Bazen içine brokoli felan atıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…