İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

23 yasindayim 1bucukbseneden beri evleyim ne zorum varsa evlendiysem rahat batti yaaaaa izmirliyim iste bole dedime bakmayin kocami cok seviyomm beeee. halinyikamaciyiz tatlim onlarin toplantisi cikisbsaatini biliyom gec kalsin oyarimmm

allah daim etsin bacım hahahah

oooooo kim gelmiş bacım nirdesin sen döndün mu

23 yasindayim 1bucukbseneden beri evleyim ne zorum varsa evlendiysem rahat batti yaaaaa izmirliyim iste bole dedime bakmayin kocami cok seviyomm beeee. halinyikamaciyiz tatlim onlarin toplantisi cikisbsaatini biliyom gec kalsin oyarimmm

Allah daim etsin canım mutluluğunuzu

Bi de bebiş versin

Senin topiğin mi kaldı yarısı da benim

Git ojelerin bozulmasın giiit

hoşgeldin BACIM sen yokken yalnız birakmayalim topigini dedik :))

Yok daha dönmedim iki gündür mala bağladım kitap okuyorum..
Şu aklımdan bir sayı tut serisini okuyorum da

Naber kuyumcu güzeli..

seninki bırakmıo anlaşılan naapemm bugun fenayım yorgunluktan bide midem kötü işte öleee
bi mozaik pasta tarifi istedim kimse vermedi sende vardır kesin

Son düzenleme:

İyi yapmışsın , ha bu kaç senelik dostlarım bile daha bir topiğime sahip çıkamıyorlarken, sen kalk tanımadığım bir kız gel topiğime sahip çık..

Helal valla ! Bunların hepsi bir sen edemez..

seninki bırakmıo anlaşılan naapemm bugun fenayım yorgunluktan bide midem kötü işte öleee

Biraz öyle oluyor kitap okumaktan bunaldım dedim biraz müsade et de,pc yi kullanayım dedim hemen kalktı..

Valla bunaldım iki gündür kitap kitap kitap..

Bir daha gelirken pc mi getiricem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…