- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #31.541
İyi yapmışsın , ha bu kaç senelik dostlarım bile daha bir topiğime sahip çıkamıyorlarken, sen kalk tanımadığım bir kız gel topiğime sahip çık..
Helal valla ! Bunların hepsi bir sen edemez..
Benim olan herşey senindir kanka.Tabi mati hariç huha
Kurudu kurudu, bozulursa bir daha süreriz ne var yani demi .. Naber pombiközledin mi beni..
pc ye geçince yollarım link bacıcanlar simdi telden beceremiyorum o işi :)))
pc ye geçince yollarım BACIM :)
Biraz öyle oluyor kitap okumaktan bunaldım dedim biraz müsade et de,pc yi kullanayım dedim hemen kalktı..
Valla bunaldım iki gündür kitap kitap kitap..
Bir daha gelirken pc mi getiricem ya
hemen tanışır dost oluruz merak etme BACIM :))))))))
Pisleşme yakanka çok yoruldum temizlik yaptık 2-3 bölüm dizi izleyip yatıcam inan ki geberdim yorgunluktan lan
hemen tanışır dost oluruz merak etme BACIM :))))))))
bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm
Buldum ben topiğini ve yazdımmmmmmmmm
ay kıyamam yaaa götür tabee ordan gelebilirsen bi
Eeee yılda bir kere evi temizlersen böyle yorulursun tabi..
Haftada üç kere temizlik iyidir diyen ben; odamı bir kere olsun temizlememişimdir..
Dinlen kanka, bende çok sersemim şuanda..
Döndüğümde spora başlayalım , burada çok kilo aldım sanırım..
bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm
Yok daha dönmedim iki gündür mala bağladım kitap okuyorum..
Şu aklımdan bir sayı tut serisini okuyorum da
Naber kuyumcu güzeli..
Bacımları niye büyük harfle yazıyosun kız
ay kıyamam yaaa götür tabee ordan gelebilirsen bi
Bak kuzum sana özelden bir link atcam.Buradan ben çok yemek tarifi alıp yapıyorum çok pratik..
Al bak..
Mozaik pasta sormuşun kız inan bende tarifi yok ama dur bir bakayım senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?