İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biraz öyle oluyor kitap okumaktan bunaldım dedim biraz müsade et de,pc yi kullanayım dedim hemen kalktı..

Valla bunaldım iki gündür kitap kitap kitap..

Bir daha gelirken pc mi getiricem ya

ay kıyamam yaaa götür tabee ordan gelebilirsen bi

bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm

Pisleşme ya kanka çok yoruldum temizlik yaptık 2-3 bölüm dizi izleyip yatıcam inan ki geberdim yorgunluktan lan

Eeee yılda bir kere evi temizlersen böyle yorulursun tabi..
Haftada üç kere temizlik iyidir diyen ben; odamı bir kere olsun temizlememişimdir..

Dinlen kanka, bende çok sersemim şuanda..
Döndüğümde spora başlayalım , burada çok kilo aldım sanırım..

bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda hamiş oluruz ikimiz de :)

Benim koca da çok kıskanç. Ben ise zerre kadar kıskanmam. Orda bile zıtız biz kocamla :)

Ben artık yürücem diye karar aldım ama uygulayamıyorum bi türlü

Ne zaman dönüyosun oluum ?

Rabbim o acıyı yaşatmasın inşallah bi daha canım

Sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah ama tabi önce bi hamiş kal da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…