- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #31.981
Yok yahu işin esprisihiç bişey kullanmadımbu zamana kadar bi deneyim dedim. Spor yapıyordum eskiden yurtta kalırken şimdi ailem geldi pek kendimle ilgilenemedim uzun bi süre. Bi bakıma alayım dedim kendimi
Başlıyım bibim en iyisi yine bi kere başlamıştım 2. kürde bıraktım
Belki uçları falan toparlar iyi gelir
Arada iyidir bende saçla ilgili acayip takıntı yapıyorum çamterebentin gürleştiriyomuş herhalde duyduğum kadarıyla şampuanın içine katıyolar denicem bende
canım uzayınca uçlarını kestir bence kötüyseben saçımı kendim açıp sarı yapmıştım yıprandı doğal olarak bayağı uzundu gittim kestirdim hemen çünkü yıkarken uzuyodu kopar gibi oluyodu çok gıcık hiç gelemem öyle şeylere gerekirse kazırım yani şimdi omuzlarımı bayağı geçmiş durumda ve çok sağlıklılar maşallah
Öyleymiş ben de denedim bi ara. 100ml ye bir damla kullandım sonra ihmal ettim düzenli kullanmak lazım:26:
ben uyuyorum artık malum erken kalkcam iyi geceler hepinize:18:
Kuzum bende kestirmek istiyorum amailk defa bu kadar uzadı o yüzden kıyamıyorum bi de kıvırcık oldğum için saç 3-5 cm gidicek ve boyundan çok farkedicek o yüzden çok kararsızım
gene sen bilirsinde saç sağlığı için önemli bence biraz sinamekiyi yap kestirirsin ozaman
Bak atarım yarın sana saçımın resmini öyle uzaktan belli değil ama uçları baya inceldi belli yani elimle bakınca
ginam benim saçlar da nerdeyse popoma değecek kadar uzamıstı ama düzleştirmekten de mahvolmuştu artık duzlesmıyordu bile
sonra ben bir cesaret enseme kadar kestirdimzaten bu sene evdeyim diye de pek üzümedim kestiğime
en azından saglıklı uzar
ozaman birazda olsa kestiriceksin canım kıyıcaksın saçına
ginam benim saçlar da nerdeyse popoma değecek kadar uzamıstı ama düzleştirmekten de mahvolmuştu artık duzlesmıyordu bile
sonra ben bir cesaret enseme kadar kestirdimzaten bu sene evdeyim diye de pek üzümedim kestiğime
en azından saglıklı uzar
Albüme koycam bibim bekle
Şimdi nerelerinde saçların ginam :26:
aynen katıldım recime
Albüme koycam bibim bekle
Şimdi nerelerinde saçların ginam :26:
tamam canım bekliyorum
Lady gözünü seveyim sen hiç uyumazmısıngözlerimden uyku akıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?