İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok yahu işin esprisi hiç bişey kullanmadımbu zamana kadar bi deneyim dedim. Spor yapıyordum eskiden yurtta kalırken şimdi ailem geldi pek kendimle ilgilenemedim uzun bi süre. Bi bakıma alayım dedim kendimi

Arada iyidir bende saçla ilgili acayip takıntı yapıyorum çamterebentin gürleştiriyomuş herhalde duyduğum kadarıyla şampuanın içine katıyolar denicem bende

Başlıyım bibim en iyisi yine bi kere başlamıştım 2. kürde bıraktım

Belki uçları falan toparlar iyi gelir

canım uzayınca uçlarını kestir bence kötüyse ben saçımı kendim açıp sarı yapmıştım yıprandı doğal olarak bayağı uzundu gittim kestirdim hemen çünkü yıkarken uzuyodu kopar gibi oluyodu çok gıcık hiç gelemem öyle şeylere gerekirse kazırım yani şimdi omuzlarımı bayağı geçmiş durumda ve çok sağlıklılar maşallah

Kuzum bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzadı o yüzden kıyamıyorum bi de kıvırcık oldğum için saç 3-5 cm gidicek ve boyundan çok farkedicek o yüzden çok kararsızım

Kuzum bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzadı o yüzden kıyamıyorum bi de kıvırcık oldğum için saç 3-5 cm gidicek ve boyundan çok farkedicek o yüzden çok kararsızım

gene sen bilirsinde saç sağlığı için önemli bence biraz sinamekiyi yap kestirirsin ozaman

ginam benim saçlar da nerdeyse popoma değecek kadar uzamıstı ama düzleştirmekten de mahvolmuştu artık duzlesmıyordu bile
sonra ben bir cesaret enseme kadar kestirdim zaten bu sene evdeyim diye de pek üzümedim kestiğime
en azından saglıklı uzar

aynen katıldım recime

ozaman birazda olsa kestiriceksin canım kıyıcaksın saçına

Albüme koycam bibim bekle

Şimdi nerelerinde saçların ginam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…