• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok yahu işin esprisi:27::27: hiç bişey kullanmadımbu zamana kadar bi deneyim dedim. Spor yapıyordum eskiden yurtta kalırken şimdi ailem geldi pek kendimle ilgilenemedim uzun bi süre. Bi bakıma alayım dedim kendimi:21:

:9::9::9:

Arada iyidir bende saçla ilgili acayip takıntı yapıyorum çamterebentin gürleştiriyomuş herhalde duyduğum kadarıyla şampuanın içine katıyolar denicem bende :21:

Başlıyım bibim en iyisi yine bi kere başlamıştım 2. kürde bıraktım

Belki uçları falan toparlar iyi gelir :31:

canım uzayınca uçlarını kestir bence kötüyse :34: ben saçımı kendim açıp sarı yapmıştım yıprandı doğal olarak bayağı uzundu gittim kestirdim hemen çünkü yıkarken uzuyodu kopar gibi oluyodu çok gıcık :47: hiç gelemem öyle şeylere gerekirse kazırım yani :27: şimdi omuzlarımı bayağı geçmiş durumda ve çok sağlıklılar maşallah :nazar:

canım uzayınca uçlarını kestir bence kötüyse :34: ben saçımı kendim açıp sarı yapmıştım yıprandı doğal olarak bayağı uzundu gittim kestirdim hemen çünkü yıkarken uzuyodu kopar gibi oluyodu çok gıcık :47: hiç gelemem öyle şeylere gerekirse kazırım yani :27: şimdi omuzlarımı bayağı geçmiş durumda ve çok sağlıklılar maşallah :nazar:

Kuzum bende kestirmek istiyorum ama :50: ilk defa bu kadar uzadı o yüzden kıyamıyorum bi de kıvırcık oldğum için saç 3-5 cm gidicek ve boyundan çok farkedicek o yüzden çok kararsızım :14::14:

ginam benim saçlar da nerdeyse popoma değecek kadar uzamıstı ama düzleştirmekten de mahvolmuştu artık duzlesmıyordu bile:50:
sonra ben bir cesaret enseme kadar kestirdim:ssz: zaten bu sene evdeyim diye de pek üzümedim kestiğime:6:
en azından saglıklı uzar:24:

ginam benim saçlar da nerdeyse popoma değecek kadar uzamıstı ama düzleştirmekten de mahvolmuştu artık duzlesmıyordu bile:50:
sonra ben bir cesaret enseme kadar kestirdim:ssz: zaten bu sene evdeyim diye de pek üzümedim kestiğime:6:

aynen katıldım recime :70::70:

ozaman birazda olsa kestiriceksin canım kıyıcaksın saçına :34:

Albüme koycam bibim bekle

Şimdi nerelerinde saçların ginam :26:

Back
X