- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #32.981
hani 16,000 yapamamışsınnapıyosunuz bakim bir uğrıyayım dedim the walking dead izlicez gelirim sonra
Yapmaya uğraşmadm bibim
Darly izle gel bakalm
evet anladım zaten resimlerinden bi birleşemediler offneyse darly kocişimin adamı inmesini bekliyoruz
Bu bölm direk darly gösterilmiş ama iyiydi
Iyi seyirler bibim bende tv bakıyorm
Ya sti ve ofice benim yüzümden banlandı galibabirini kibledim onlarıda banlamış müdür galiba polemiğe girmişler aslında stinin falan suçu yok o yorum yazmış sanki konu sahibi kendiymiş gibi saçma sapan yorumlar yapmış o uyuz
Still im gitmiss, 5th feb' im gitmis.Don filan lazimsa haber edin. Hazal i yalniz birakmayin oralarda.
Stile ben kargoyla kırbaç yollıycam lazım olur
Haha gecen gunku filmi izlediyse ondan yollayalim esasli bir sey.
Ya o napar ne eder oralarda kendine bir kırbaç yapar ..
Oturduğu yere zıçan kız(stil)dan ne hayır geliroh çok sevindim iyi ki de banlanmış..
Yok be iyidir o , arada guzel filmler oneriyordu. Ben de cok cikarciyim.
Hiç sevmiyorum bana çok itici geliyor kendileri
Ya sti ve ofice benim yüzümden banlandı galibabirini kibledim onlarıda banlamış müdür galiba polemiğe girmişler aslında stinin falan suçu yok o yorum yazmış sanki konu sahibi kendiymiş gibi saçma sapan yorumlar yapmış o uyuz
Still bu jag senin arkandan konusuyor. Ben yeni topik acicam sen benim topigime gel bundan sonra.
Bibi olduğun her topiğe ban salmak zorunda mısın lan
Ohoooooo sen anca 2015 ün ŞUBAT AYININ 14 ünde sevgililer gününe özel bir topik açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?