- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #33.481
bit pazarına mı gitsek napsak
Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye
Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan
Anlayamazsın
bi foto vardı kayalıklarda omu canım4 yıl bayağı uzun evlenmiyormusunuz artık diyene bak
bit pazarına mı gitsek napsak
Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye
Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan
Görüyosun dmi stim bizde mi böyle olcaz yoksa
Acı gerçekler
Geçen bdvye bi kız konu açmış ya
23 yaşındayım evde kaldım diye
Görüyosun dmi stim bizde mi böyle olcaz yoksa
Nickiiimmm
Gel arada özletme kendini kokla bebeğini yerime
oww benn ben anlayamayacağım öyle bi anlarım ki
Yok canım onunla olduğum bi foto yoktur facemde o kuzenimdi.
bAYAĞI UZATTIK biz evet bu ama hep bu iş konularını halledelim diye bende oda.Ben sırf atanacağım diye son 2 senemi yedim.Oda askerlikti okuldu şuydu buydu derken ancak toparlanıyor.Benden 1 yaş küçük hali ile ancak kendi hayatını kuruyor.Küçük sevgili işi zor anacım bunu bilir bunu söylerim
evet bit pazarında satarım bunları ben
nasıl olucaksınız sanıyosunuz 24 saat koca koynundan çıkmıcakmısınızkesin öyle olur
Savunduğun şeye bakılırsa sende evde kalmış oluyorsun canımben kaldım kaldım zaten küpümü bile aldım tam boy ne turşusu seversin
Ben çıkmam zaten
Kalırız evde kalmak sorun muymuş
benimkide aynı şeyi diyor diyor... gel bi adım atalım evlenelim yaparız hallederiz.Oluruz .Ama yapamıyorum bibim ben yapım gereği çok garantici bir insanım şartlar tam olgunlaşmadan olmaz diye diye ben olgunlaştım hemde fazlacanasıl zor ya benimki 4,5 yaş küçüken güzeli benimki çalışıyordu ben tanıdığımda halada aynı işte bizde ev bekledik yoksa tek maaşla mümkün değildi şimdi bişekilde geçiniyoruz neyseki huzurumuz varda hiçbişey batmıyor para çokda önemli değil
Ben çıkmam zaten
Kalırız evde kalmak sorun muymuş
benimkide aynı şeyi diyor diyor... gel bi adım atalım evlenelim yaparız hallederiz.Oluruz .Ama yapamıyorum bibim ben yapım gereği çok garantici bir insanım şartlar tam olgunlaşmadan olmaz diye diye ben olgunlaştım hemde fazlaca
AMA YAPamıYORUM OLMUYOR GÖZÜ KARA OLAMIYORUMsanırım böyle böyle evde kalıcam ben baya
Owww çook kuuul
ooo işin zor biz bir evi 7 yıl bekledik sen herşeyi beklersen 17 yıl beklersin
Yavrum yemek yemeye bile fırsatım yok kk kim ben kim artıkanca böyle göğsümdeyken bakabiliyorum.
Gel kendin kokla :)
Emsede uyusam (maksimum 2 saat daha )
Hadi biz 3 kişi anladıkda alttaki fazladan 5 ziya kim
Saırım...:26:galibabüyük ihtimal
vay 2 gizli üye 4 misafir gene çok popüleriz arkadaş
buarada nasıl yağmur yağıyor yahu
nasıl zor ya benimki 4,5 yaş küçüken güzeli benimki çalışıyordu ben tanıdığımda halada aynı işte bizde ev bekledik yoksa tek maaşla mümkün değildi şimdi bişekilde geçiniyoruz neyseki huzurumuz varda hiçbişey batmıyor para çokda önemli değil
evet sorun evde kalmak değil sokakta kalmak ev iyi gene
24 yaşında evde kalmıştı dimi o hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?