İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bit pazarına mı gitsek napsak

Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye

Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan

Acı gerçekler

Geçen bdvye bi kız konu açmış ya

23 yaşındayım evde kaldım diye

oww benn ben anlayamayacağım öyle bi anlarım ki

bi foto vardı kayalıklarda omu canım 4 yıl bayağı uzun evlenmiyormusunuz artık diyene bak

Yok canım onunla olduğum bi foto yoktur facemde o kuzenimdi.

bAYAĞI UZATTIK biz evet bu ama hep bu iş konularını halledelim diye bende oda.Ben sırf atanacağım diye son 2 senemi yedim.Oda askerlikti okuldu şuydu buydu derken ancak toparlanıyor.Benden 1 yaş küçük hali ile ancak kendi hayatını kuruyor.Küçük sevgili işi zor anacım bunu bilir bunu söylerim

bit pazarına mı gitsek napsak

Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye

Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan

evet bit pazarında satarım bunları ben

Görüyosun dmi stim bizde mi böyle olcaz yoksa

nasıl olucaksınız sanıyosunuz 24 saat koca koynundan çıkmıcakmısınız kesin öyle olur

nasıl zor ya benimki 4,5 yaş küçük en güzeli benimki çalışıyordu ben tanıdığımda halada aynı işte bizde ev bekledik yoksa tek maaşla mümkün değildi şimdi bişekilde geçiniyoruz neyseki huzurumuz varda hiçbişey batmıyor para çokda önemli değil

evet bit pazarında satarım bunları ben

nasıl olucaksınız sanıyosunuz 24 saat koca koynundan çıkmıcakmısınız kesin öyle olur

Ben çıkmam zaten

Savunduğun şeye bakılırsa sende evde kalmış oluyorsun canım ben kaldım kaldım zaten küpümü bile aldım tam boy ne turşusu seversin

Kalırız evde kalmak sorun muymuş

benimkide aynı şeyi diyor diyor... gel bi adım atalım evlenelim yaparız hallederiz.Oluruz .Ama yapamıyorum bibim ben yapım gereği çok garantici bir insanım şartlar tam olgunlaşmadan olmaz diye diye ben olgunlaştım hemde fazlaca

AMA YAPamıYORUM OLMUYOR GÖZÜ KARA OLAMIYORUM sanırım böyle böyle evde kalıcam ben baya

Ben çıkmam zaten

Kalırız evde kalmak sorun muymuş

Owww çook kuuul

Son düzenleme:

ooo işin zor biz bir evi 7 yıl bekledik sen herşeyi beklersen 17 yıl beklersin

Allah başka dert tasa vermesin bibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…