İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Güzel geçti gezdim tozdum oturdum kalktım ve geldim..

İstanbul soğuktu bir soğuk bir sıcak oluyor anlamıyorum oranın havasını..
Buraya geldim burası sıcakmış valla..

oranın havasıda buranınkı gibi dengesi yok sabah güneşliyken ikindin yağmura dönebilir sen nerdeydin :26:

İyiki okumuyorsu bizi topikten atardın zaten
Çok sevindim canım barışmak güzeldir çok tatlı gelir insana

Bu aylar huysuzu periyodik haftalara takıldım ondan tırmalarım , konuyu başka yere çekme yapıştırırım sümsüğüüüü

Şimdi bizin kediler kısırlaştırılmış ama genede bi huysuzluk var şubat martta ondan senin neden olduğunu anlayamadım ya neyse

Şimdi bizin kediler kısırlaştırılmış ama genede bi huysuzluk var şubat martta ondan senin neden olduğunu anlayamadım ya neyse

Allah belanı vermesin .
Askerlik muayenesinde falan mı anladın kadın olduğunu lan..
Adet diyorum adet ..

Ne de olsa senin kedin , kısırlaştırılmış ama kediler zincirlerini kırma çabalarında aynı sennnnnnnnnnnnnn

Heheheh anladım ki ama seni gıcık etmek çok hoşuma gidiyor ben zincirlerimi kıralı çoook uzun zaman oluyor hatırlamıyorum bilem

Heheheh anladım ki ama seni gıcık etmek çok hoşuma gidiyor ben zincirlerimi kıralı çoook uzun zaman oluyor hatırlamıyorum bilem

Sen ilk gün ki gibi zincilerini kırma tadındasın

Ben gıcık olmuyorum cacık oluyorum ho ho sucuk yiyip geğiresim var suratına suratına böğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…