- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.001
yok canım o bakımdan değil kazen kırmızı yapıyor ya görmüyor bazen geç olunca
Ne haberinapıyosun burayı banamı devredicen
neymiş haber
4 kilogram balın, yanında 14 ayar altın kaplama tek taş yüzük, 80 lira değerinde bir kol saati ve çekiliş kuponu ile birlikte 110 liradan satıldığını gören bir adam sipariş vermiş
Gele gele balın yanında imitasyon yüzük gelmiş
4 kilogram balın, yanında 14 ayar altın kaplama tek taş yüzük, 80 lira değerinde bir kol saati ve çekiliş kuponu ile birlikte 110 liradan satıldığını gören bir adam sipariş vermiş
Gele gele balın yanında imitasyon yüzük gelmiş
Ahahaha gerçek yüzük mü bekliyormuş11o liraya gerçek yüzük beklşeyen beyine ben ne diyeyim anca zart derim üstüne bi kaşık bal yesin
yahu zaten şu bal olmayan şeyleri nasıl alıyolar anlamıyorumki :26: biz köyden bal gelirse yeriz yoksa yemiyoruzbide yanında altın yüzük
Ben balın yanında tereyağ vermezlerse almam valla
of ya şu salak adını feriha koydum dizisine bakıyorum genemüziğini çalınca aklıma hep kocişim geliyor niyekü
ne gülüyosun kız kaç yıl olmuş hala nasıl seviyorum kıskanma
Bendee sewdiceğimii özledimmm burnumda tütüyor kii
Bendee sewdiceğimii özledimmm burnumda tütüyor kii
benimki 10 dkya yanımda
of ya şu salak adını feriha koydum dizisine bakıyorum genemüziğini çalınca aklıma hep kocişim geliyor niyekü
Ooooo lilyoşşşş naber
İyiyimm balımmm takılıyozzz iştee..
Müdürr de gitti işlerii bitirdimm..
Bdv dolanıyommm
Bizim topikte dağılmış ben bdv 'deykenn
Sen napıyoree
Bende eve döndüm canım. Sen bilirsin şu bb kremleri sürmeden önce altına ayrıyetten bir krem sürmek gerekiyor mu lili..
Bence gerekmiyorrr canımm..
Bak krem dedin, çıkışa az kaldı awm uğrucamm vucut losyonlarım bitti onlarıı alayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?