• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bugun çok zart diyorsun farkında mısın stii..

Napıyorsun zart zart diye diye:52:

Bu zamanda böyle kampanyayı kim bulmuşta almış be güzelimmm

Çünkü bugün hep zartlık şeyler var :27::27:

tek taşımı kendim aldım balımıda kendim yaptım girmesinler havaya :24::24::24::52::52::52:

Bende şu kremi bi elime süreyim bakayım nasıl bir etki yaratacak.Sonra yüzüme uygularım..:52:
Amannn dikkatttt etttt kazaya kurşun gitmeee :60::60:
haydiii öptümm kocamaannnn :54::54:

evet özlüyorum napim geldi bile:27:

Sizin de olur bigün üzülme :27:

:60: :60: :60:
Var ama uzağımdaaa, her zaman yanımda değil malum flört aşamasıı böylee, olur elbettt tabiii :27::27:
iyi akşamlarrr datlummm :3:

Adam eve gelirken eli boş gelmiyordur.Abur cubur getiriyordur ondan özlüyorsundur sen kocanı:33::33:

Ne yemek yaptın bibim :52::52::52::52:

Yok bakkalımiz dolu hep soruyorda ben istemiyorum bişey genede getirir bişeyler kendi abur cuburcu bikere :63:

Fırında patatesli yumurta ve pilav :27: dün yapmıştım çok yapmışım onlar var işte :27:

nasıl vicdanım rahatsız kızlar :5::5:
ders çalışamadım karnımın agrısından :25:

Fırında papatesli yımırta nasıl oluyor la

Patatesleri bildiğimi kizartma yapıyorsun firın tepsisine diziyosun o beklerken tavada sogan ve biber kavuruyorsun soguyunca soganve biberin icinde yumurta kirip karistiriyosun guzelce patatesin ustune heryerine dökup guzelce firina verip bişiriyoruz bukadar :39:

Patatesleri bildiğimi kizartma yapıyorsun firın tepsisine diziyosun o beklerken tavada sogan ve biber kavuruyorsun soguyunca soganve biberin icinde yumurta kirip karistiriyosun guzelce patatesin ustune heryerine dökup guzelce firina verip bişiriyoruz bukadar :39:

Oh ya kıza bak patatesleri götürüyor bende burda kilo vericem diye bir kibrit kutusu peynir az biraz domete salatalık yeşillikle duruyorum ya
Adelet mi bu panda ! :kkk:

Back
X