• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kocamı aldatıyorum diye bir konu varya onun yüzünden aslında bence bişey yapmadımda kazen uyardı herkesi :27: kelleler gidebilir bide facede de paylaşılmış konu ziyaretçi 600ü bulmuştu oyüzden çoğü kimse inanmadı geyik yaptı :27:

ben yapmadım :18::18::18::18:

uu o neydi bee 600 ziyaretçi :51::51:

Niye face ne alaka bende onu anlamadım :53:

ben yapmadım :18::18::18::18:

uu o neydi bee 600 ziyaretçi :51::51:

Bende anlamıyorum neden öyle birşeu yaptılar :47: sonuçta hergün fake konularla uğraşıyoruz kandırılıyoruz 3 cevap vermiş konuyo 20 küsür sayfada 500 600 ziyaretçi ve konunun gerçek olduğunu düşünmemizi istiyorlar :ssz: bazen kkda ne olup bittine anlam veremiyorum :51:

Bende anlamıyorum neden öyle birşeu yaptılar :47: sonuçta hergün fake konularla uğraşıyoruz kandırılıyoruz 3 cevap vermiş konuyo 20 küsür sayfada 500 600 ziyaretçi ve konunun gerçek olduğunu düşünmemizi istiyorlar :ssz: bazen kkda ne olup bittine anlam veremiyorum :51:

Konuya bakıyorum bende anlamaya çalışıyorum :53:

aynı düşüncedeyim kızlar.
konu niye faceye aktarılıyor hala anlamadım nedir yani bu kadar rağbet gördü diye mi?
üstelik o konudan dolayı kimblir hangi sözlükler kkyla alay ediyor.
buna ragmen daha cok alay edilsin mi isteniyor nedir.

gercekten kkya bazen anlam veremiyrum ben de:ssz:

bende anlam veremedim hele ki facede yayınlanması tuhaf geldi bana :26::26: önce kışkırtılıp sonra ban yeniliyo :30::30:

konu niye faceye aktarılıyor hala anlamadım nedir yani bu kadar rağbet gördü diye mi?

Aklın yolu bir :34: bide dalga geçenler banlanıcakmış napalım banlasınlar herkes bizi ti ye alıyor zaten neyse ya sinirlendim.iyice çoçumuyuz biz arkadaş salak gibimi duruyoruz acaba

Aklın yolu bir :34: bide dalga geçenler banlanıcakmış napalım banlasınlar herkes bizi ti ye alıyor zaten neyse ya sinirlendim.iyice çoçumuyuz biz arkadaş salak gibimi duruyoruz acaba

hayır hem fake denip hem alay edenler nasıl banlanmakla tehdit ediliyor hiç anlamadım yani
ben alay etmediğim halde vallahi kazenin tavrına ve faceye tasınmasına cok cok sinirledim.
bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.

hayır hem fake denip hem alay edenler nasıl banlanmakla tehdit ediliyor hiç anlamadım yani
ben alay etmediğim halde vallahi kazenin tavrına ve faceye tasınmasına cok cok sinirledim.

katılıyorum bizle dalga geçilmiş gibi bir şey oldu :31::31:

Face ne alakaa zateeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn :47::47::47:

katılıyorum bizle dalga geçilmiş gibi bir şey oldu :31::31:

O dil bide çocuk gibi azar yiyoruz koca koca kadınlar :ssz: kocam ben banlanınca diyorki nebiçim bir site ceza alıp duruyorsunuz bende diyorum ki kadınlarla uğraşmak zor heryerin kuralları var sonra nasıl başedicekler.ana avrat küfür edenler oluyor falan filan diye ama bazen haklı eşim şu azarlar gibi msjı görse derki ben sana bi laf etsem ortalığı yıkarsın işe bak diye :51:

ben cıkıyorum kızlar ya gercekten sinirlendim
bu sinirle banlanırsam uı olup giderim yani. hadi görüşürüz.

Back
X