• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

O dil bide çocuk gibi azar yiyoruz koca koca kadınlar :ssz: kocam ben banlanınca diyorki nebiçim bir site ceza alıp duruyorsunuz bende diyorum ki kadınlarla uğraşmak zor heryerin kuralları var sonra nasıl başedicekler.ana avrat küfür edenler oluyor falan filan diye ama bazen haklı eşim şu azarlar gibi msjı görse derki ben sana bi laf etsem ortalığı yıkarsın işe bak diye :51:

Daha o mesaja gelmedim neden öyle yapmış ki kazen :26:

O dil bide çocuk gibi azar yiyoruz koca koca kadınlar :ssz: kocam ben banlanınca diyorki nebiçim bir site ceza alıp duruyorsunuz bende diyorum ki kadınlarla uğraşmak zor heryerin kuralları var sonra nasıl başedicekler.ana avrat küfür edenler oluyor falan filan diye ama bazen haklı eşim şu azarlar gibi msjı görse derki ben sana bi laf etsem ortalığı yıkarsın işe bak diye :51:

Sorun ne ? Ne oldu ben yokken

zaten ban olayı bana çok saçma geliyo yaaa gerek yok ki :10::10::10:

ben cıkıyorum kızlar ya gercekten sinirlendim
bu sinirle banlanırsam uı olup giderim yani. hadi görüşürüz.

Sorun ne ? Ne oldu ben yokken

Bir iki sayfa geri oku canım anlarsın uzun hikaye cepten yazıyorum zor oluyor

Görüşürüz recom :38: bende banlanırsam kazenin msjına alıntı yaptım ondan yerim herlade :27:

Kankaaaaaaaaaaa bil bakalım ben ne aldımmmmmmmmmmm:52:

Kırmızı bir insana bu kadar mı yakışır :12:

Valla abla bi açıklasan bizde bilgilensek

Kazen neden çıkış yapmış öyle :26:

Kuzum bilmiyorum ki bende :26:

Şimdi gördüm konuyu , neden facede paylaşılmış anlam veremedim bende .

Sonuçta facede paylaşılıp , daha çok kişi le paylaşılması , ses getirmesi gereken o kadar çok konu var ki . Bunun sebebini anlamadım açıkcası .

Kırmızı bir insana bu kadar mı yakışır :12:

Kuzum bilmiyorum ki bende :26:

Şimdi gördüm konuyu , neden facede paylaşılmış anlam veremedim bende .

Sonuçta facede paylaşılıp , daha çok kişi le paylaşılması , ses getirmesi gereken o kadar çok konu var ki . Bunun sebebini anlamadım açıkcası .

Bu yazı stilini nereden değiştiricemmmmmmmmmmmmmmmmm !

Pro mu oldun uyus sen.:21: Hayirli olsun.:16:

Ates almaya geldim cikicam hemen, 15 gunde bir ban yedigim icin biraz kk ye ara veriyorum. :52:

Back
X