- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #34.441
evet:2:
yaş kaç
ne güzel mutluluklar o zamanbende 23 yaşındayım istanbuda yaşıyorum çalışıyorum , ilişkim var öyle işte
![]()
Allah tamamını erdirsin diyeli ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş kaç
ne güzel mutluluklar o zamanbende 23 yaşındayım istanbuda yaşıyorum çalışıyorum , ilişkim var öyle işte
![]()
Allah tamamını erdirsin diyeli ozaman26 cano bnde bir buçuk yıl olacak iste evliyim 2. yılı devircezz darısı basınaaaaaaaaaaa
![]()
yaş kaç
![]()
Hey kızzzzz aduket![]()
aminn teşekkür ederimm inşallahne güzel , alıştın mı almanya ya
![]()
adulkettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
![]()
evt ve sevgide yok bayadır :44::26:
nico ve juli hiç gelmedi bugün :26::26:
zorrr arkadasımmm cokkk zorrr birdennnn olmuyor biraz daha zaman lazım gerçi alıştım biraz ama iste dediğim gibi az biraz daha lazım![]()
evt ve sevgide yok bayadır :44::26:
tabiki de zorr bilmediğin bir yeralışırsın inşallah
![]()
Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım alışırız bizzz kadınlarrrrr neleri başarmıyor alışmıyoruz ki![]()
Hoşgeldin hoşgeldinnn aduketttt![]()
küçükken geneldee ablammm bana vurmadan onceee soylee uzuncaaa birr adulkettttttttttt derdiiiiiiiii sonraa tokadı basardıyavrumm cok etkileniyordu tv den simdi sen böyle diince anılarım canlandı hahahah
![]()
niye girmiyo bilmiyorum geçen mesaj attım dönmedi![]()
yaş kaçAllah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım alışırız bizzz kadınlarrrrr neleri başarmıyor alışmıyoruz ki![]()
küçükken geneldee ablammm bana vurmadan onceee soylee uzuncaaa birr adulkettttttttttt derdiiiiiiiii sonraa tokadı basardıyavrumm cok etkileniyordu tv den simdi sen böyle diince anılarım canlandı hahahah
![]()