- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #34.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 daha genciz yaaa![]()
![]()
adokınn anlamıyrm sizi benadokınnnn
ahahha![]()
adulkett ne demek :44::44::44::44:
bir üyeden aldım çok beğendimmm![]()
bende 21 yaşndymm
adokınn anlamıyrm sizi ben![]()
evetttt hatta aokın da vardısanırım o zamanlarr atariii vardııı ondakii kastlerrrde oyunlarda dovustee hepp adulketttt derrrrdiii ordannn gelmeeydi canım yani benim anımda oyle bi yeri var![]()
Kızlar o sinirle çıktım temizliğe vurdum kendimimanyakmıyım neyim pişmanım keşke çıkmıyaydım kollarımı aćaydımda dur diyebileydim kendime
![]()
![]()
hıııısanırım o zamanlarr atariii vardııı ondakii kastlerrrde oyunlarda dovustee hepp adulketttt derrrrdiii ordannn gelmeeydi canım yani benim anımda oyle bi yeri var![]()
ya sinirle yada sıkıntıylaKızlar o sinirle çıktım temizliğe vurdum kendimimanyakmıyım neyim pişmanım keşke çıkmıyaydım kollarımı aćaydımda dur diyebileydim kendime
![]()
![]()
oğlannınn kafa sallayışı değişk
![]()
İstanbul dan çalmışsın![]()
Kızlar o sinirle çıktım temizliğe vurdum kendimimanyakmıyım neyim pişmanım keşke çıkmıyaydım kollarımı aćaydımda dur diyebileydim kendime
![]()
![]()
evet hem komik hem gıcık sinirözellikle çocugu beğendim zaten çok komık dimi![]()
evet hem komik hem gıcık sinir![]()
hayırrr çok şekeyevet hem komik hem gıcık sinir![]()
Damlacımm hiç pas vermiyorsun![]()
sen nedn vermynnnDamlacımm hiç pas vermiyorsun![]()
şeker ama gıcıkkkhayırrr çok şekey
anooo bu ne![]()
sen nedn vermynnn
şeker ama gıcıkkk![]()
Ben şuan vermesem senin bana yazacağın yok be..sırtım ağrıyor çok yoruldum bugun..
bende yoruldum bu 2-3 gündür ya maya beni yoruyor :2::2: