İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

valla anlamıyorum zaten ne oluyor bazen kızlar ya bi tripler bi tripler kim neye kızıyor ben hiç anlamıyorum

İzledin mi walking dead'ı bibim

Darly yine müthişti yaa

Seviyorum o adamı

Rickle michonnu özledm ben ama :26:

Son düzenleme:
kimseyi tutmuş olmıyayım oyüzden bişey demiyeyim canım ama herkes birbirini anlamalı diye düşünüyorum ben mesela beni jag hiç bir zaman kızdıramaz kızmam çünkü kızsam daha çok uğraşır hiç olmadı he der geçerim onuda öyle kabul etmek lazım sende he de geç canım

Neyse arkasından kkonuşmuş gibi olmasın bibim :26:

Bazen sinirleniyorum işte öyle sürekli de he diyemiyorum o da biliyo sinirli bi yapıda olduğumu amaa işteeee ...

Neyse arkasından kkonuşmuş gibi olmasın bibim :26:

Bazen sinirleniyorum işte öyle sürekli de he diyemiyorum o da biliyo sinirli bi yapıda olduğumu amaa işteeee ...

e sinirlenme işte burası geyik bölümü hepimiz uğraşıyoruz birbirimizle hem arkasından niye konuşayım herkes görüyor msjları gelsin okusun dombul parmaklı ne yzıyosun öyle desin

valla kızlar ben neye kavga ettiğinizi de bilmiyorum ama bence burada sağlam bir ortam var.
yani mesela ben benim topiğim olsun bura olsun öyle kolay kolay kavga etmem
tanıyoruz birbirimizi. kötü amaçla söylenmediyse bir şey bence üstünde durmasın kimse. ha bdvde falan kavga ederim ama kendi arkadaşlarımızla olmasın öyle şeyler

Son düzenleme:
e sinirlenme işte burası geyik bölümü hepimiz uğraşıyoruz birbirimizle hem arkasından niye konuşayım herkes görüyor msjları gelsin okusun dombul parmaklı ne yzıyosun öyle desin

Hasta olcam herhalde ya garip bi gerginlik var üstümde :26:

evet maalesef sıkıldım bu durumdan gerçekten artık bişeyler olmalı

Bence de

bende onu demeye çalışıyorum burda stres atıyoruz işte niye kızıyosunuz birbirinize anlamış değilim :26: senin topikin kpssle ilgili olanmı orada geyik yapılıyormuki canım

bende onu demeye çalışıyorum burda stres atıyoruz işte niye kızıyosunuz birbirinize anlamış değilim :26: senin topikin kpssle ilgili olanmı orada geyik yapılıyormuki canım

len ben kimseye kızmıyom be he kpss biz orda her türlü konusuyoruz geniş çaplı

Kavga etmedim zaten ginam söyledim sadece sinirlendiğimi gergin olduğumu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…