- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #35.641
jago neye kızdı ya:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harakiri yapana kadar devam edicem
küfür etmeden döverim olmamıhem ben kibar değilim ki nerden çıkardın
doğru düzgün konuşmak kibarlık oluyosa
![]()
jago neye kızdı ya:44:
Ama ben harakiriyi karşı tarafa yapıyosun sanıyodum ki![]()
valla anlamıyorum zaten ne oluyor bazen kızlar ya bi tripler bi triplerkim neye kızıyor ben hiç anlamıyorum
![]()
işte yanlış biliyomuşsun ben seni aydınlattım![]()
valla anlamıyorum zaten ne oluyor bazen kızlar ya bi tripler bi triplerkim neye kızıyor ben hiç anlamıyorum
![]()
İzledin mi walking dead'ı bibim
Darly yine müthişti yaa
Seviyorum o adamı
Rickle michonnu özledm ben ama :26:
kimseyi tutmuş olmıyayım oyüzden bişey demiyeyim canım ama herkes birbirini anlamalı diye düşünüyorum benmesela beni jag hiç bir zaman kızdıramaz kızmam çünkü kızsam daha çok uğraşır
hiç olmadı he der geçerim onuda öyle kabul etmek lazım sende he de geç canım
![]()
off bn hep ayrı ayrı olmalarından sıkıldım bişey olsun artık ya birleşsinler ya ölsünler![]()
Neyse arkasından kkonuşmuş gibi olmasın bibim :26:
Bazen sinirleniyorum işte öyle sürekli de he diyemiyorum o da biliyo sinirli bi yapıda olduğumu amaa işteeee ...![]()
Diğer bölümün reklamını izledim onda da çocukları tyreesi falan göstercekler
Harbi gına geldi bana da![]()
e sinirlenme işte burası geyik bölümühepimiz uğraşıyoruz birbirimizle
hem arkasından niye konuşayım herkes görüyor msjları gelsin okusun dombul parmaklı ne yzıyosun öyle desin
![]()
evet maalesef sıkıldım bu durumdan gerçekten artık bişeyler olmalı![]()
valla kızlar ben neye kavga ettiğinizi de bilmiyorum ama bence burada sağlam bir ortam var.
yani mesela ben benim topiğim olsun bura olsun öyle kolay kolay kızmam kimseye.
tanıyoruz birbirimizi. kötü amaçla söylenmediyse bir şey bence üstünde durmasın kimse.ha bdvde falan kavga ederim
ama kendi arkadaşlarımızla olmasın öyle şeyler
![]()
bende onu demeye çalışıyorum burda stres atıyoruz işte niye kızıyosunuz birbirinize anlamış değilim :26: senin topikin kpssle ilgili olanmıorada geyik yapılıyormuki canım
![]()
valla kızlar ben neye kavga ettiğinizi de bilmiyorum ama bence burada sağlam bir ortam var.
yani mesela ben benim topiğim olsun bura olsun öyle kolay kolay kavga etmem
tanıyoruz birbirimizi. kötü amaçla söylenmediyse bir şey bence üstünde durmasın kimse.ha bdvde falan kavga ederim
ama kendi arkadaşlarımızla olmasın öyle şeyler
![]()