İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bibi son yazığın mesajda ne kadan haklı olduğunu "ban sebebi olduğu üçün" oraya yazamadım çok haklısın kafa buluyor bizimle

Yoksa banlanıyomuyum amannn iyice sinirlerimi bozuyor artık gerçek olduğuna inanmıyorum ben onun zaten

Ya şu lorena yokmu kıskanć olan hem konuya cevap vermeyin diyor hem 10gün önceki konuyu hortlatıyor bak profilimden bikaç msj önce yazmışım atraksiyon yarattım size

Gördüm yahu ..
Aman hiç atrikşın havamda değilimmm

bu ara da sena elmayranın selamı var
yarın bir gün bebek isteyince kilo aldığında o dövmeli kolların çatlayacakmışşş yarmagül öyle dedi...

Kendi niye yazmıyor küsmü bana ayrıca biz çocuk Yapmiciz hem zaten 115 kiloyum daha nekadar alabilirim artık dövmeler şişkoyken yapıldı esneme payı var

Kendi niye yazmıyor küsmü bana ayrıca biz çocuk Yapmiciz hem zaten 115 kiloyum daha nekadar alabilirim artık dövmeler şişkoyken yapıldı esneme payı var

Bende dedim ki '' onda bebek için alan yok vücudunun dörtte üçü yağ dörtte biri ise su '' dedimm
Sonra yarma gül küfür etti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…