İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Selam canım iyi sen nasılsın

Seeen görme bozukluğun var sen yerdeki bitin ayaklarını görecek kadar keskin gözlere sahibsin

Sıkıyorsa başındakileri gör bakayım yere bakması kolay şimdi sen ona aynayla bakar yine keskin gözlere sahibim dersin tırttt
zort de bakayım

Sıkıyorsa başındakileri gör bakayım yere bakması kolay şimdi sen ona aynayla bakar yine keskin gözlere sahibim dersin tırttt
zort de bakayım

Bitlimisin la sen ne bakıyorsun başa öyle demicem kısaca sende bit yoktur dicem zira o daha kolay

Bikere o zort değil zart

Bak kaç senelik dostluğumuzun hatrına susuyorum açtırma ağzımı pişmaz olmazmışşş
Ah ah

ulan karıştırma o mevzuuları şimdi
hem araştırmalarıma göre 3 yıl önce öküzcüğüm psikolojik tedavi görmüş bir süre ilaç kullanmış ileri derecede..
Yani sorunları olduğunu tescillemiş oldu gözümde hayvan herif hala doluyum ona karşı ama neyse..
muhattap olmamak en en güzeli

Ahanda buraya yazıyorum sen o hayvan herif diye bahsettiğin adama varmazsan bende jag değilim ulennn
Ondan , sonraki ilişkilerin uzun olmadı . Niye ?
Aklın onda çünkü..
Eeee ben sana zamanında dedim .Biraz sert davran anlasın değerini dedim..
Şimdi köpek gibi sürünüyo peşinde..

Bir kalp bir kere kırılıyor be kuzum beni parça parça etmesine göz yumamam bundan sonra.
Ben şuan gayet mutlu huzurluyum onun gibi ruh hastasıyla yapamam daha kaldıramam
hem geçen günde bahsettim ya görüştüğüm biri var

İnanayım mı buna Aman mutlu olda gerisi boş..
Kim olduğunu sormuşmuydum ? Hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…