- 20 Ocak 2010
- 50.252
- 200.024
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #39.581
özledim tabe kızaam görmedinmi survivor konusuna yazdım sana rengoya sordum o carsamba gelıcek dedı neysekı az sürdünapıyon
patlarsın tabe biz yokuznapim canım mapısımı çektim geldim son zamanlar patlıyodum
patlarsın tabe biz yokuz
aman bırak gitsinler milleti kışkırtıp duruyolardı rengoya uzuldum bitek
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704110 bu konu komple gitmişşş amanınn
patlarsın tabe biz yokuz
aman bırak gitsinler milleti kışkırtıp duruyolardı rengoya uzuldum bitek
Reng, elmi, miskamber, soufleu, dans dışındakilere üzülmedim
Her seferinde alaya varan yorumları ve sürekli sanki onları aşağılamışız gibi suçlamalarından sıkıldım.
10 kere düşünüp yazıyorum, dışlıyorsun yok hakaret ediyorsun.
Bir arkadaşım vardı, ben ki kolay kolay sesimi yükseltmeyen biriyim normal hayatta. Sinirlenince sakin konuşurum çünkü daha çok sesim kısılır.
Bi hararetli ortamda sesini yükseltiyorsun demişti, halbuki yükselten kendisi. Dedim sen ses yükseltme görmemişsin bir bağırdım, al sana ses böyle yükselir!!
Bir gün böyle yapıcam bu üyelere.
napim canım mapısımı çektim geldim son zamanlar patlıyodum
Geçmiş olsun canım, tahliye olmuşsun
Rengggggggggggggg, face'ine bak gızzz yazdım ordan. Gri yavrum benim, ah gınalı guzum, şakıyan bülbülüm,mavi twitter kuşum
var conem sorch ekle sen ordan bulurum senıface varmı canım
evet o üyelerede üzüldüm benReng, elmi, miskamber, soufleu, dans dışındakilere üzülmedim
Her seferinde alaya varan yorumları ve sürekli sanki onları aşağılamışız gibi suçlamalarından sıkıldım.
10 kere düşünüp yazıyorum, dışlıyorsun yok hakaret ediyorsun.
Bir arkadaşım vardı, ben ki kolay kolay sesimi yükseltmeyen biriyim normal hayatta. Sinirlenince sakin konuşurum çünkü daha çok sesim kısılır.
Bi hararetli ortamda sesini yükseltiyorsun demişti, halbuki yükselten kendisi. Dedim sen ses yükseltme görmemişsin bir bağırdım, al sana ses böyle yükselir!!
Bir gün böyle yapıcam bu üyelere.
elmi nekadar ceza aldı yaa
Benim var ister misin ?
var conem sorch ekle sen ordan bulurum senı
evet o üyelerede üzüldüm ben
yoo istemeyiz
neyse burdada siyaset konuşmayalım banlanırız falan :26:
teşekkürler pastası güze hatun oyumu vuslata veriyorumsana verdim
beni de ekleyin ben garibanıyam yetimmiyem
Yok yok siyaset konuşmayalım zaten aman kafam yoruldu.
Sadece üzülüyorum . Ben kırmamak için güzel yazıyorum ama aynı karşılığı görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?