İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o kadar kötü müydü yaw:18: yazda geliyo ablası soyunsun dursun paşam iyi böyle

çakaalllll

azz olacan bu devirde

sanatımı çok güzel icra ederim

Binde lakin arada sinir olmuyor değilim bu duruma.
Büyüttüm ellerimle ben 4 senedir onu
Şimdi diyorlar ne kadar değişti ne kadar olgunlaştı felan filan eee kimin eseri

biliyorum seni kandırmaya çalıştığını ama ben 10 km öteden anlarım onun yazılarından
Yaa birde marifetlerini anlattı ha ama yemezler demen gibi onun bir cümlesi kendini ele veriyor hemen
olur bir araştırma yapayım ama şmdi değil.. yeşil çay içme gafletinde bulundum. wc.den çıkamıyorum

Bende kahve içince öyle oluyorum ki yeni içtim daha sürekli tuvaletteyim yine varda tutuyorum sıkıldım gitmekten

ekleşelim bebeğim ben öyle sapuhh değilimdir

Yaa birde marifetlerini anlattı ha ama yemezler demen gibi onun bir cümlesi kendini ele veriyor hemen

Bende kahve içince öyle oluyorum ki yeni içtim daha sürekli tuvaletteyim yine varda tutuyorum sıkıldım gitmekten

ahahahahahaha ne kaaa masum didin

banada öğret az.. safın önde gideniyim

ivet ben masumum

bdv.ye başlık açıyım mı yeşil çay içtim sık sık wc.ye gidiyorum idrarla birlikte bekrette gider mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…