- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #40.281
etmişsin recom, az önce bişi okudum. uykusu gelmeyen kişi 15dk hareketsiz yatarsa vucüt otomatik olarak kapatırmış kendini. uykuya geçermiş insan.
şaka mı gerçek mi test edeceğim bugece de başarılı olacağımı sanmam. kıçım durmaz benim bi o yana bi bu yana döner durur
beni salon çizgimden kaydırdı julia'nın topiğinde, kabulde etmiyor çatlakböylemiydim ben ayol
tolin bir ara fena kaptırdı dedim heralde weisse anacı bacı sövecek
tamam o zaman :124:
çok sinirlenirsem ödün mödün kural hiçbir şey dinlemem amasonra karşılaşırsanız bu kim demeyin
etmişsin recom, az önce bişi okudum. uykusu gelmeyen kişi 15dk hareketsiz yatarsa vucüt otomatik olarak kapatırmış kendini. uykuya geçermiş insan.
şaka mı gerçek mi test edeceğim bugece de başarılı olacağımı sanmam. kıçım durmaz benim bi o yana bi bu yana döner durur
beni salon çizgimden kaydırdı julia'nın topiğinde, kabulde etmiyor çatlakböylemiydim ben ayol
Kendime benzeticem seni merak etme mesela bugün on tane msja cevap verim dedim sonra aman gerek yok diye vazgeçtim senide öyle yapicim
Of sorma ya sinirine yeniliyor döfücem onutolin bir ara fena kaptırdı dedim heralde weisse anacı bacı sövecek
Evet benim markam
bu benim kendimi tutmuş halim amayazdım yazdım sildim. böyle böyle alısıciim
ya öyle mi tamam ben de denicem yarın haberleşelim
Ya kk ya bekretle ilgili konu açılmasaydı sti bu kadar popüler olabilecek miydi yoooooo
Yok sende vermedin yoksa uyarırdım sürekli biliyosun mesela sürekli toline msj attım sonra saldım napim
tolin bir ara fena kaptırdı dedim heralde weisse anacı bacı sövecek
Tolin ,benim için küfürbaz gizemli kezban
Of sorma ya sinirine yeniliyor döfücem onu
Ama düşününce gerçektende güzel bir marka adı olurmuş hı
FISTILDAN tuzlu FISTIK
Tamam işte süpergerćekten bak daha huzurlu mutlu olucam kimse seni kızdıramadığı için onlar sinirlenicek
Nasıl buldum hemen ama
b.klular
b.klular
Tamam işte süpergerćekten bak daha huzurlu mutlu olucam kimse seni kızdıramadığı için onlar sinirlenicek
anlaştık
popülerlik demeyelim ona önceden de sti biliniyordu. kendine has tarzı var onunda. ancaaakkkkk bekretin geyiğini çok döndürdük biz. artık yeni ekşınlar bekliyoruz.. helekii kurallar değişmişken
ben eskiden cok sinirlenirdim ama biliyor musun o an gözüm hiçbir şey görmezdi
sonra yaş ilerledikçe mi duruluyor insan nedir
İlerde param olunca değerlendireceğim bu marka adınıbasıcam parayı alıcam basıcam parayı alıcam
tabi önce sana para vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?