İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bizi bırakıp gidiyorsun erkenden hep dimi bibim

Hayatımın özeti şu;test çöz dizi izle test çöz dizi izle test çöz dizi ize yazarken sıkıldım.Çok monotonum

Eskiden ne güzeldi ama gecelere kadar saat 2 demez 3 demez sohbetler ederdik buralarda

evet dün sevgülümle çıtır waffle yedik nezamandır diyeyim diyodum iyi oldu valla

aman izle izle bitince ne izlicen bakalım
The orrginals o bitince başka bitane bulurum.Dizi bitmez nereden sardım ben bu işe yaa.Sardım saralı tek eğlencem oldu

aynen jag sti ve laydi hepsi aynı

Aa aşk olsun ama o üçlünün ortalama olarak en çok gireni benim

ama testler bakii
Piff bitsede gitse şu sınavlar.İnsanın sorumluluk duygusunun ağzına ediyor.Rahat rahat izleyemiyorum hep alt sesim kalk test çöz diyyor

şu ımzanda neye sus yapıyorlar ya merak ettım

The orrginals o bitince başka bitane bulurum.Dizi bitmez nereden sardım ben bu işe yaa.Sardım saralı tek eğlencem oldu

Aa aşk olsun ama o üçlünün ortalama olarak en çok gireni benim

eh işte

leydi de zaten hiç gelmiyor

benim de o dizi yerine kkyı ve tvyi koy aynı

bende izliyorum dizi ama burayı ihmal etmiyorum

Reconun ama özellikle senin buranın demirbaşı olduğun aşikar canım benim bende marga buranın tapusnu senini üzerine yapsın mağlum uğradığıda yok varsa yoksa mati

aynen ben ve recoma ortak tapu yapsın olmamı

eh işte

bende izliyorum dizi ama burayı ihmal etmiyorum

aynen ben ve recoma ortak tapu yapsın olmamı

İşte bibim bende diziden arta kalan zamanlarda test çözüyorum buda gün boyu çok yoruyor gecede erkenden zıbarıyorum

Olur olur benim için no problem tabii asıl sorun marga manyağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…