İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Mismo kas yığını yakışıklıyı atmışın yerine kelloş belek gözlü herifi koymuşsun bizimla değılsın

Son düzenleme:
cipsle çileği beraber yiyen ilk ınsan olarak suan mide bulanıyor

Mismo kas yığını yakışıklıyı atmışın yerine kelloş belek gözlü herifi koymuşsun bizimla değılsın

he yaa geçen yalnız hissettim kendimi değiştirdim imzayı.. şimdi baktımda bende beğenmedim. yeni bulam ben:)

Neysin senn uu beybii

Acıktım be amaaan

ye bişiler yavru.. aç kalma. kırbaç şıklatmaya gücün olsun

cipsle çileği beraber yiyen ilk ınsan olarak suan mide bulanıyor
recooooooo heç bişi demiyorum sana

Neden kendine böyle sadistçe şeyler yapıyorsun

ilk ve sondu arkadaşlar daha da tövbee

he yaa geçen yalnız hissettim kendimi değiştirdim imzayı.. şimdi baktımda bende beğenmedim. yeni bulam ben:)

ye bişiler yavru.. aç kalma. kırbaç şıklatmaya gücün olsun

Kesinlike göz zevkimeze uygun şöyle iç açan bir şeyler yap

Yok annem ya zaten gündüz abur cubur çok yiyiorum birde gecenin bu vakti yersem ne oluyorum

ilk ve sondu arkadaşlar daha da tövbee

En doğru karar

kendi üzerinde böyle tuhaf denemeler yapma kankaa. allah mihafaza bişi olcek sana
yok ya bir anlık gaflete düştüm ne çilekten geçebildim ne cipsten normalde gayet düzenli yerim yani

Yok annem ya zaten gündüz abur cubur çok yiyiorum birde gecenin bu vakti yersem ne oluyorum

En doğru karar

bence de

En doğru karar

yavruu kuşş imzam senin için gelsin muhahahaha şarkı armağan eder gibi oldu

yok ya bir anlık gaflete düştüm ne çilekten geçebildim ne cipsten normalde gayet düzenli yerim yani

bence de

ah o gafletler ah aaahhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…