- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #41.461
Tamam bekliyorum o zaman serpilmesini :))
Hihihihh tamam sizin için güzel pozlar vericek kızım merhaba ben mama yerken iki patimin üstüne kalkıyorum heyecandan popom kasemin içine devriliyo diye
Yok davığım yemlemiyorum seni
Bu resimdeki 5 yaşında çook büyüyünce böyle olucak ablası.
Yine tea-cup enn fazla 3 kg oluyor original olanları o pörtleklerin çiftliğine gittik omg! Sıçan gibi hiçbir sevimliliği yok nasıl bi hayal kırıklığı günlerce ağladım
Sonra bunu gördük aşkimentomla buda trde yoktu originali tüm uğraşlarımızın sonunda bulduk
Kızlar toplaşın hele özledim
Merhabalarrrrr
kankaaaaaaaaaa ben geldim uhh gezdim gezdim geldim
matinin sana armağan ettiği şarkıyı gördün mü
Oy canim bende 21 yasindayim 92 li ve 24 kasimda dogdum :)) bende kucuk ysta sozlendim 15 de asik oldum 16 da sozlendim 17 de anne baba imzasi ile evlendim cnm suan dort bucuk yildir evliyiz iki bebegim var .. Kocama gelince vlla surekli hersey e kiziyor hic eskisi gb degil yani Klasik bir sorun benimkisi ama bazen agzq alinmicak laf konusuyor vurmaya kalkiyor surekli aglatiyor beni .. Ve eskisi gb bisiyler yapamiyoruz eskisi gb bnde kendime burayi buldum arkadas olsun diye bide el memlkeketlerine dustum . Ulkemden anam babam kardesim okulum ailem herseyi geride birakdim ozlem duyuyorum hepsi esim icindi ama o hic bir gonlumu bile almiyor ben almanyada yasiyorum gelin geldim buraya esimde 30 yasinda bu arada yeni girdi otuza . Bugun mesela ben i almanca okuluna goturdu yani dil icin gidiyorum cnm orda bir bucuk saat duers gordum cikdik dedimki hadi alisveris bizi bekliyor ee biraz bisiyler alalim sonra kizdi niye bastan demiyosun da bilmemnede !! Sonra iste kizdi hayatimin icine ettin dedi beni aglatti sokakta arabaya bindik vurasim geliyor suratina dedi elini kaldirdi yol boyu konusmadim kaynanamda sagolsun cocuklrima bakiyordu okula gidiyorum diye eve geldim anladi tabi kavga ki ettiniz diye sonra kaynanami aldi evine birakmak icin ordanda spoara fitness a gidecekmis beyimiz bu aksam da calisiyor zaten butun gun su soyle bu boyle surayi temizle bunu yapma deyip duruyor napcm ben edoooo mm ya bikdim yeminle hic ustune uzulmusdur karim diyip sarilmiyor bile ayiii az once aradi evi adamlar disarda garaji yapmaya geldiler diye whatsaap attim aramis beni geri bende sadece sordugu sylere vbp erip susdum bi guzel sinir oldu ohhhh canima deysin sonra kapattik iste teli ama niye byle bu adam yawwww
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hıı ona armağan ettiğim şarkıyı söyledin mi
Ben onu aşağıda söyledim onaaa bu kart sesimleeee
Allah belanı vermesin ne biçim ses tonun var dedi hahahahahaha
İyiyim canm tşkler sen nasılsın
mechommmmm =) naber =)
Canlandı gözümde yarıldım
İyiyim şekerim sağolizninle ben gider yarın iş vaktii maleseff iyi geclerrrr
ooo margariiinickname değişmiş hayırlı olsun bayadır öyle ama şimdi nasip oldu demek ben gidiyom ama tatlum yarın iş var iyi gecelerrr
İyiyim şekerim sağolizninle ben gider yarın iş vaktii maleseff iyi geclerrrr
ooo margariiinickname değişmiş hayırlı olsun bayadır öyle ama şimdi nasip oldu demek ben gidiyom ama tatlum yarın iş var iyi gecelerrr
Napıyım oğlum dondurma yiyordum seninle mesajlaşırkennnnardından da buz gibi sıkma portakal suyunu içince biraz kart çıktı sesim
aynen son 1 senedir iyice mal oldum, irademi kaybettimoysa bişey yapacam dedim mi yapardımm elimden kurtulamazdı
Hey gidi günler yaşlanmışım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?