- Konu Sahibi Huy Meselesi
 - 

- #41.441

Memnun oldum ayşegül bende Eda..
Aç kalma kız..
Kocana baktığın gibi kendine niye bakmıyorsun
Bana kısaca marga - jag - veya edo diyebilirsinnnnn canın nasıl isterse eyşaaammmmmm
Derdi neymiş ki acaba bilmeden kalbini mi kırdın ona mı tavır yapıyo?
Yoksa hep mi böyle :26:
Şu avatarı her gördüğümde seni böğüreme oturtup bastırasım geliyo lan
Memnun oldum edooo ayy napayim kaldim oyle nette :))amaan bakdigim halde kocaya kiymet bilmiyor wll kiymet bilmez arizali bisiy bnimkide iste :)) bekar misin yas kac edoooom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selammm, şu ayucuk vari köpeciğin bende de bir sürü resmi varadi po idi değil mi 
Teyze oldun naber büyüyünce aynısı olcakk
Hoşgeldin dişi kartalcık... =) Hiç pas vermiyorsun..
selammm, şu ayucuk vari köpeciğin bende de bir sürü resmi varadi po idi değil mi 
Hoşbuldum
Pası verecem de uygun zamanı bekliyorum
Boo cinsi evet adıda boo idi sanırsam aşık oldum buna ben aynısı benimkide ama daha bebek
Geldi mi ki kızzzzz
Ay geldiyse resimlerini çekte koy albüme bi bakalım..
Ohh nasıl bişey yaaa resmi falan varmıBoo cinsi evet adıda boo idi sanırsam aşık oldum buna ben aynısı benimkide ama daha bebek
Yahu senin attığın pası tutamayan varsa da onun beceriksizliği olur be kuzum..
Hoşgeldinnnn
Nabpıyorsun bakaım =)
40 ı çıksın la bi durun nazar değdirceniz bebeğime sonra
İçim içimi yiyo oysa
Ohh nasıl bişey yaaa resmi falan varmıbende almak istemiştimde olmadı 
napiyimm ders çalışmam lazım ama başlayamadım hala
sözde bu sabah yeniden doğacaktım
sigarayı bırakmak isteyenler gibisin desene... ha bugun yapcam ha şugün yapcam derken yine yapamadın
Ohh nasıl bişey yaaa resmi falan varmıbende almak istemiştimde olmadı 
napiyimm ders çalışmam lazım ama başlayamadım hala
sözde bu sabah yeniden doğacaktım
üç kere kulağına adını fısıldadnız mı kız
Nazar değicek diye korkuyorum çok küçük daha ablası 55 günlük azıcık serpilsin albüm yapıcam daha tüylerinin rengi oturmadı
Hayırdır ayşemmmm niye öyle dedin ki sen şimdi..
Kocan niye kıymet bilmiyor yoksa canını mı sıkıyor kız..
21 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve sözlüyüm.. Öyle işte.. =)
Sen anlat sen kocandan yana baya dertli duruyorsun
Oy canim bende 21 yasindayim 92 li ve 24 kasimda dogdum :)) bende kucuk ysta sozlendim 15 de asik oldum 16 da sozlendim 17 de anne baba imzasi ile evlendim cnm suan dort bucuk yildir evliyiz iki bebegim var .. Kocama gelince vlla surekli hersey e kiziyor hic eskisi gb degil yani Klasik bir sorun benimkisi ama bazen agzq alinmicak laf konusuyor vurmaya kalkiyor surekli aglatiyor beni .. Ve eskisi gb bisiyler yapamiyoruz eskisi gb bnde kendime burayi buldum arkadas olsun diye bide el memlkeketlerine dustum . Ulkemden anam babam kardesim okulum ailem herseyi geride birakdim ozlem duyuyorum hepsi esim icindi ama o hic bir gonlumu bile almiyor ben almanyada yasiyorum gelin geldim buraya esimde 30 yasinda bu arada yeni girdi otuza . Bugun mesela ben i almanca okuluna goturdu yani dil icin gidiyorum cnm orda bir bucuk saat duers gordum cikdik dedimki hadi alisveris bizi bekliyor ee biraz bisiyler alalim sonra kizdi niye bastan demiyosun da bilmemnede !! Sonra iste kizdi hayatimin icine ettin dedi beni aglatti sokakta arabaya bindik vurasim geliyor suratina dedi elini kaldirdi yol boyu konusmadim kaynanamda sagolsun cocuklrima bakiyordu okula gidiyorum diye eve geldim anladi tabi kavga ki ettiniz diye sonra kaynanami aldi evine birakmak icin ordanda spoara fitness a gidecekmis beyimiz bu aksam da calisiyor zaten butun gun su soyle bu boyle surayi temizle bunu yapma deyip duruyor napcm ben edoooo mm ya bikdim yeminle hic ustune uzulmusdur karim diyip sarilmiyor bile ayiii az once aradi evi adamlar disarda garaji yapmaya geldiler diye whatsaap attim aramis beni geri bende sadece sordugu sylere vbp erip susdum bi guzel sinir oldu ohhhh canima deysin sonra kapattik iste teli ama niye byle bu adam yawwww
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?