İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

heehh afferin akıllı mikropcuklarmış :27::27:

öküz anam öküz iştee :22::22: böyle degildi bu sonradan böyle oldu :47: 5 ay asker yolu bekledim ben, o zaman bile bu halinden daha iyiydi be, hatta o zaman çok iyiydi beni de öyle tavladu hain :47:

ben zaten ondan milyarlık hediyeler, devasa sürprizler beklemiyorum ki :20: iki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani :53: çalışıyor, para kazanıyor, maddi olarak bir çiçek alamayacak durumda olması mumkun degil yaa, bunu da mı akıl edemedi :53: çok kırgınım ona çokk :19:

işin ciddiye binmesini isteyen kendisi kuzum, ben 2015 e erteleyelim düğünü dedim diye kaç gün burnumdan getirdi benim, neymiş ben istemiyormuşum, onu oyalıyormuşum :53: şimdi diyelim maddi sıkıntılar çıktı, yada sevgisi azaldı emin degil kendinden. insan gibi çık yüzüme söyle, bu kaçmak da neymiş :53:

3 hafta oldu artık işin cılkı çıktı şekerim, benim gözümde biz ayrıldık geri dönüşü zor. ancak eskisi gibi olursa geri dönebilirm, onu da k.çı yemez bu saatten sonra :50: sadece bi konuşmanın yapılması lazım işte. onu da o yapacak ben degil, çok fena inat ettim :47:

hoşgeldinnn :3::3:

asker yolu beklemek kızların askerligi yaa :53: 155 gün askerlik yapmışlıgım var benmde yani :27: şimdiden kolaylıklar sizlere :42:
hoşbulduk canımm daha acmadınız mı topikk senden haber bekliyorummmm

öküz anam öküz iştee :22::22: böyle degildi bu sonradan böyle oldu :47: 5 ay asker yolu bekledim ben, o zaman bile bu halinden daha iyiydi be, hatta o zaman çok iyiydi beni de öyle tavladu hain :47:

ben zaten ondan milyarlık hediyeler, devasa sürprizler beklemiyorum ki :20: iki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani :53: çalışıyor, para kazanıyor, maddi olarak bir çiçek alamayacak durumda olması mumkun degil yaa, bunu da mı akıl edemedi :53: çok kırgınım ona çokk :19:

işin ciddiye binmesini isteyen kendisi kuzum, ben 2015 e erteleyelim düğünü dedim diye kaç gün burnumdan getirdi benim, neymiş ben istemiyormuşum, onu oyalıyormuşum :53: şimdi diyelim maddi sıkıntılar çıktı, yada sevgisi azaldı emin degil kendinden. insan gibi çık yüzüme söyle, bu kaçmak da neymiş :53:

3 hafta oldu artık işin cılkı çıktı şekerim, benim gözümde biz ayrıldık geri dönüşü zor. ancak eskisi gibi olursa geri dönebilirm, onu da k.çı yemez bu saatten sonra :50: sadece bi konuşmanın yapılması lazım işte. onu da o yapacak ben degil, çok fena inat ettim :47:

asker yolu beklemek kızların askerligi yaa :53: 155 gün askerlik yapmışlıgım var benmde yani :27: şimdiden kolaylıklar sizlere :42:

Evett öylee :) okuyorumda yorumlarını baya dertliymişsin..:ssz:

Anlamıyorsun ki demek istediğimi..
Hal ve hareketleriyle sana bunu söylettirmek böyle bir karar alman için uğraşmış ama sen farkında değilsin..
Yaptığı şeylerden tut vs. kendi düğüne çok istekliymiş gibi yansıtmış sana..
Ama sen de en sonunda tüm bu olanlara sabır gösteremeyip gönlü olsun diye 2015 e ertelemişsin.
Ama bunu gerçekten isteyen sen değil , o..
Yani evlilik yolunda biran önce ciddi adımlar atılmasını sen istiyorsun o değil.
O gerçekten isteseydi böyle bir karar almazdı.. ?
Kendi ertelemek istiyordu ama bir nevi suçu senin üzerine atar gibi kaçtı bu işten..

Ayyy ayyyyy bana askerlik demeyin artıkk :52::52::52::52:

Ayyy kızzz Tekirdağ olurrrrr inşallahhhhhhh:1::1:

Deme öyleee ne Kıbrıs'ı yaaaa:43:

heyy çıtır tanışabilir miyizzz:23::23:

Büyük olasılıkla bak içime öyle doğdu hı..
Batı tarafları çıkar gibi..
Tekirdağ çıkarsa çok rahat ettin benden söylemesi... (=
Ama kıbrıs için aynı şey diyemem..
Kilolu giden eriyip geliyooo :52::52::52::52:

Büyük olasılıkla bak içime öyle doğdu hı..
Batı tarafları çıkar gibi..
Tekirdağ çıkarsa çok rahat ettin benden söylemesi... (=
Ama kıbrıs için aynı şey diyemem..
Kilolu giden eriyip geliyooo :52::52::52::52:

Allahhhh ağzından bal damlıyor heee :9::54::54::54: bununla ilgili bir video vardı youtube kapalı napimm dinletemicem sana :D

oooo süper bizimkinin göbek eriyecek desene :52::52::52::52:

Back
X