- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #41.781
hoşbulduk canımm daha acmadınız mı topikk senden haber bekliyorummmmheehh afferin akıllı mikropcuklarmış
öküz anam öküz işteeböyle degildi bu sonradan böyle oldu
5 ay asker yolu bekledim ben, o zaman bile bu halinden daha iyiydi be, hatta o zaman çok iyiydi beni de öyle tavladu hain
ben zaten ondan milyarlık hediyeler, devasa sürprizler beklemiyorum kiiki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani
çalışıyor, para kazanıyor, maddi olarak bir çiçek alamayacak durumda olması mumkun degil yaa, bunu da mı akıl edemedi
çok kırgınım ona çokk

işin ciddiye binmesini isteyen kendisi kuzum, ben 2015 e erteleyelim düğünü dedim diye kaç gün burnumdan getirdi benim, neymiş ben istemiyormuşum, onu oyalıyormuşumşimdi diyelim maddi sıkıntılar çıktı, yada sevgisi azaldı emin degil kendinden. insan gibi çık yüzüme söyle, bu kaçmak da neymiş
3 hafta oldu artık işin cılkı çıktı şekerim, benim gözümde biz ayrıldık geri dönüşü zor. ancak eskisi gibi olursa geri dönebilirm, onu da k.çı yemez bu saatten sonrasadece bi konuşmanın yapılması lazım işte. onu da o yapacak ben degil, çok fena inat ettim
hoşgeldinnn
asker yolu beklemek kızların askerligi yaa155 gün askerlik yapmışlıgım var benmde yani
şimdiden kolaylıklar sizlere