İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben bb krem i de hiç kulanmadım yaa, cildimde çok sıkıntı yok benim :26: makyaj yapacagım zamanda pudra kullanıyorum zaten :26: ama şimdi yaz geliyor pudra bayabilir o yuzden denesem mi acaba diyordum

ben daha 28.5 yaşındayımm 30 yaş üstünü napayım bee

Ulan bunda bile yaşı sorun ettiniz yaaaaaaaaaaaa yuh ya

oluyor ama 2,5 sene vur patlasın çal oynasın istediğini ye giy al sorun yoktu şimdi borçla çıkınca işten gururuma yediremiyorum biraz daa

Bence boş yere gurur yapıyorsun
Şuan çalışmıyorsun okuyorsun
Bir yandan da evlilik için hazırlıklar yapıyorsun
Eline işini gücünü alsan zaten ailene yük olmazsın..
Zaten çeyizini düzerken birazda olsa ailen yardımcı olmuyor mu ya genelinde böyle değil midir.. Kendi paran olsa zaten kimseden bir şey istemezsin.
Ama şuan baba evindesin bırakta yardımcı olsunlar yani..

hahhaha ay araya girdim ama çok komik geldi ne olcek biz kadınlar yaşa takarız

Valla ya sabahtan beri bir yaş muhabbeti gidiyor
Ben diyorum bb krem cc krem şunlar şunlar var belki gören olur diye 30 yaş üstünü de atıyorum

Naz da gelmiş bana banane lan diyo sanki kıza gittim 30 yaşındasın dedim al bunu kullan dedim ya

30 a bir şey kalmamış ama alsan kullansan faydasını görücen belki ne biliyorsun hıh hemende kükrüyorsun haaaaa

bak bidee 30 a az kalmış diyor yaaa ben yaşımı göstermiyrum bi kere tamam mııı kendimden 5 yaş küçük sevgilim oldu kimse anlamadı aradaki yaş farkını

ne biliyim guru yapıyorum ama alışkanlık evlilik düşüncesi suanlık hatta uzun zamn gözümde yok 2 ay öncesine kadar düşünüyodum ama artık bir önemi kalamdı benim için
dürt kızz canın istiyorsa dürt gitsin

dürtücem yaaaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…