- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #42.041
bilmem ben de tanışmadım henuz kendisiyle
bilmem ben de tanışmadım henuz kendisiyle
He görmemişimdir canım kusura bakma benimki aradı da onunla konuştummm
Sesini duyunca aklım başımdan gidiyorda hahahaha
Şey bb krem gibi ama etkileri özellikleri yani faydaları birazcık farklı gibi ama hemen hemen aynı
Bak canım benim kullandığım bb ve cc krem bunlar birde bunların 30 yaş üstü için olanı var onunda dışı mor gibiydi sanırım
https://www.google.com.tr/search?q=...%2Ffarmasi-bb-ve-farmasi-cc-krem.html;839;960
iyii o zamaan yaaa
ben bb krem i de hiç kulanmadım yaa, cildimde çok sıkıntı yok benim :26: makyaj yapacagım zamanda pudra kullanıyorum zaten :26: ama şimdi yaz geliyor pudra bayabilir o yuzden denesem mi acaba diyordum
ben daha 28.5 yaşındayımm 30 yaş üstünü napayım bee
moralini bozma, herşeye ragmen gül ki olumlu şeyler çıksın karşınasen surat astıkça hayatta dürtüyor senin moralini bozmak için izin verme
bende onu bir dürtecemm ya neyseeee
Ulan bunda bile yaşı sorun ettiniz yaaaaaaaaaaaa yuh ya
oluyor ama 2,5 sene vur patlasın çal oynasın istediğini ye giy al sorun yoktu şimdi borçla çıkınca işten gururuma yediremiyorum biraz daa
Ulan bunda bile yaşı sorun ettiniz yaaaaaaaaaaaa yuh ya
dürt kızz canın istiyorsa dürt gitsin
öylee gözüme sokar gibi 30 yaş üstü diye krem gönderiyorsun bana
hahhaha ay araya girdim ama çok komik geldine olcek biz kadınlar yaşa takarız
30 a bir şey kalmamış ama alsan kullansan faydasını görücen belki ne biliyorsun hıhhemende kükrüyorsun haaaaa
Bence boş yere gurur yapıyorsun
Şuan çalışmıyorsun okuyorsun
Bir yandan da evlilik için hazırlıklar yapıyorsun
Eline işini gücünü alsan zaten ailene yük olmazsın..
Zaten çeyizini düzerken birazda olsa ailen yardımcı olmuyor mu ya genelinde böyle değil midir.. Kendi paran olsa zaten kimseden bir şey istemezsin.
Ama şuan baba evindesin bırakta yardımcı olsunlar yani..
dürtücem yaaaa ...
ne biliyim guru yapıyorum ama alışkanlık evlilik düşüncesi suanlık hatta uzun zamn gözümde yok 2 ay öncesine kadar düşünüyodum ama artık bir önemi kalamdı benim için
dürtücem yaaaa ...
Yahu bunda gurur yapacak bir şey yok ki..
Daha okulun var okulun bitse işe girmesen otursan anne babana yük olsan gurur yapmanı anlarım ama şuan boş yere kendini sıkıntıya sokuyorsun ki..
Zaten okulun bitmesine az kalmış.
Ailenle konuşsan biraz yardımcı olsanız anne desen , okul bitene kadar borçlarını idare etseler az biraz ödeseler okul bittikten sonra yaz tatilinde bir işe girsen hem ailene hemde borçlarını kapatırsın..
valla ya sabahtan beri bir yaş muhabbeti gidiyor
ben diyorum bb krem cc krem şunlar şunlar var belki gören olur diye 30 yaş üstünü de atıyorum
naz da gelmiş bana banane lan diyoSanki kıza gittim 30 yaşındasın dedim al bunu kullan dedim ya
ne biliyim guru yapıyorum ama alışkanlık evlilik düşüncesi suanlık hatta uzun zamn gözümde yok 2 ay öncesine kadar düşünüyodum ama artık bir önemi kalamdı benim için
Yahu bunda gurur yapacak bir şey yok ki..
Daha okulun var okulun bitse işe girmesen otursan anne babana yük olsan gurur yapmanı anlarım ama şuan boş yere kendini sıkıntıya sokuyorsun ki..
Zaten okulun bitmesine az kalmış.
Ailenle konuşsan biraz yardımcı olsanız anne desen , okul bitene kadar borçlarını idare etseler az biraz ödeseler okul bittikten sonra yaz tatilinde bir işe girsen hem ailene hemde borçlarını kapatırsın..
yok canım zaten ailem sen çık biz arkandayız dediler yaza stajım var seneye 2 tane alttaan dersim varda kolum daha düzelmedi ki güvenip işe giriyimmm
yok canım zaten ailem sen çık biz arkandayız dediler yaza stajım var seneye 2 tane alttaan dersim varda kolum daha düzelmedi ki güvenip işe giriyimmm
koluna ne oldu ki ?
koluna ne oldu ki ?
sag kolumla calıştıgım için sinir skışması falan çıktı 21 gün fizik tedavisi gördüm
sag kolumla calıştıgım için sinir skışması falan çıktı 21 gün fizik tedavisi gördüm
Aaaaaaaaaaa geçmiş olsun üzüldüm ya peki şimdi nasıl kolun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?