İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bu yüzden istifa diye bangır bangır tepki göstermiyor muyuz ?

hiç bir işe yaramıyor ki ama fikret orman hala o koltukta kurum kurm kuruluyor yıldırım demirören desen adam tff nin başına geçti, taraf tutması zaten yanlış olurdu ama bildigin bizim lehimize çalışıyorlar rakibe karşı degil herkese karşı oynamaya çalışıyoruz. bari ikinci olabilsek ama onu da zora soktuk bu hafta

Bu hafta 3 puanı alsaydık bizim için çok iyi olacaktı ama malesef beklemediğim bir skorla karşılaştım
Ben bu maçı 1*0 biz alırız diye düşünüyordum ki maçın sonucu tokat gibi yüzüme çarptı valla 3*0 yaaaaa 3 !!!!

3 - 0 benim de zoruma gitti valla tolga vardı kalede bide, çok güveniirm ben ona ama bu hafta yanıldık malesef

kız cc krem ne nasıl bişey ne işe yarıyor bana da bi anlatın

Ben daha yüzümün tatamına uygulamadım şöyle bir deneyim dedim bb den daha iyi kapattığını fark ettimmmmmmmmmmm bakalım inşallah sıcak havalarda da vıcık vıcık durmaz suratımda

hangi marka senin ki
benimki pure beauty
çok kapatıcılık istediğimde fondotenmle karıştırıyorum çok güzel oluyor. sade fondoten sürünce donuk gibi oluyor yüzüm ama karıştırınca begendm yani.
normal zamanda da güneş kremi üstüne cc sürüyorum o zamanda güzel duruyor.

Yok ben karıştırmıyorum cildime zarar verir diye..
Ben altına krem sürüyorum nemlendirici
Bir iki dakika bekliyorum
Ardından cc yada bb krem süreceksem sürüyorummm ben farmasi kullandım diğerlerinin kokusunu beğenmedim yanak yanağa öpüşürken falan hoş kokmuyordu
ama bu farmasinin kremleri muhteşem kokuyorrrrr benimki bayılıyo valla

farması satan yok buralarda ya

Her eşofmanda belli olur tabi çamaşırın özelliğine bağlı o..
Yani ben öyle yapıyorum giyeceğim vakit kenarından belli olsun rahat etmem ha bire aklım arkaya gidiyo belli mi oluyor falan diyeee

iyi fikir öyle yapıyım.
dikişsiz çamaşırlarda var onlarda belli etmiyor

benimkinin kokusu yoktu öyle
ama kapatması güzeldi
inş yüzünde çamur gibi durmaz tabi

ileriye adım atmam içinn yardııma ihtiyacım varrr yalnız bişey yapamıyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…