- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #42.281
Kızım söylesene ne eksiğin var ?
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sızBak ya ne cazgırlığımı gördünn hısanarsın sabah akşam başının etini yiyorum koca bulamınca bana sarıyorsun bi koca bulsanda rahat etsek yaaaaaa valla sen koca bul çoluk çocuğa çikileta alıp vercem
hımmmmmmmmmmm
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sız
ne diyon geneeeeee
uğraşıyorum işte bu margayla
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sız
ne diyon geneeeeee
bıktım bu margadan ui olsada kurtulsak
kendini kibleten ilk uzaylı
nerden bıldın lan bunları en bunları hıcbıyere yazmadım:44::44:Kızım senin gözün yükseklerde..
Herşey para mı diyenlerden değilsin senpara olunca huzur olur diyenlerdensinn nefes alsın yeter demeyenlerdensin sen
nefes alsın ama yakışıklı olsun diyenlerdensinnn
Abi sen böyle adam bulacaksında bizde görücez burda haaa
Oooooooo
banada boyle avatar yakısır:13::13:hahahaah
Kibleyin beni
nerden bıldın lan bunları en bunları hıcbıyere yazmadım:44::44:
banada boyle avatar yakısır:13::13:
kibliyom zaten
yok acilen ben koca bulayım bari kız taktı bana ilişkim 5 yıllık diye.
yok acilen ben koca bulayım bari kız taktı bana ilişkim 5 yıllık diye.
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızınkım sana taktı albiii soyle sacını basını yolalım
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızın
Görmemişin kocası olmuş kısmınıO yazıların hangilerini üzerine alınmış ki merak ettim
Görmemişin kocası olmuş kısmını
O yazıların hangilerini üzerine alınmış ki merak ettim
aman neyse kaldırdım zaten olay çıktı pehhhhhhhhhahahahahhaaaaaane kadar sana değilde desen kim olsa bana mı gönderme yaptın der
yok kankı sadece bu var bunuda siteye zor ayarladım zaten mune sınır oluyo benım avatarımaBiliyorum ki
Bir yere yazman gerekmiyor kikerem gibi birine hayran olursan tahmin etmesi çokta zor olmuyor
bu avatarın tam olanı yok mu kızım
Kim taktı tolin mi..
Onun takılmadığı yer yok zaten
kafasına kanca takıyor toka niyetine
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızın
İsim cisim vermeyeyim de kavga çıkarmasın gene her yazdığımı takip ediyor tam mahalle baskısı imdaaaaaaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?