- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #42.521
Ailecek bir travma yaşadık atlatamadık hala o yani şuan çok şükür bi sıkıntımız yok..
geçmiş olsunda inşallah kötü bir şey değildir ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailecek bir travma yaşadık atlatamadık hala o yani şuan çok şükür bi sıkıntımız yok..
Kimler Kurt Seyit ve Şura izleyecek![]()
ben küçük ağa izliyorum![]()
peeeeh sen yaşıyon mu asıl![]()
Onlar yaşıyoda sen yaşıyor musun la![]()
mechom her zaman yanındayım bir sıkıntın olur konuşmak istersen dertleşmek istersen biliyorsun her zaman dinlerim..
O yüzden birlikte atlatırız dert etme.. (=
Günaydın kızlarrr:2::2::2:
![]()
ahahahahaaldın margarinimden cevabu sanırsamm
hayyy öpiiicim seni
Sağol canımsınbu yolda tecrubeli birilerine ihtiyacım olacak sanırım:26:
Damlacımmmm![]()
Ben de kurt seyit baslayana kadar kucuk agaya bakiyorum![]()
ben küçük ağa izliyorum![]()
şöyle böyle senden:)düzelmedi sanırım :) telefonu kapalı bugün olaylar olmuş belki teli kaptırmıştır :/Naber kız ne yaptın bakayım nasılsın düzeldi mi aranız ?
İyi sardın sen o diziye ben bir izledim iki izledim sonra onuda izlemekten vazgeçtim ..
şöyle böyle senden:)düzelmedi sanırım :) telefonu kapalı bugün olaylar olmuş belki teli kaptırmıştır :/
Naber mekanik güzelimmmm![]()
ahahaiyiyim şekerim senden naber
![]()
Toliiiiiiiiiiiiiin göç buraya bacım bakim
Toliiiiiiiiiiiiiin göç buraya bacım bakim
tolini kaybettikkkkkkkkkkkkkkk !!!!!![]()
heee geldim la nolıyyy burdaaa![]()
Kızım kötü yola meyletmişsin dediler koştuk geldik zaten biraz önce yazını okudum evden kaçma girişimini amanınnnnn evden kaçmaya da meyillisin eyvah eyvah.heee geldim la nolıyyy burdaaa![]()
seni kötü yoldan kurtarmaya geldik ki![]()
Kızım kötü yola meyletmişsin dediler koştuk geldik zaten biraz önce yazını okudum evden kaçma girişimini amanınnnnn evden kaçmaya da meyillisin eyvah eyvah.