- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #42.541
Bak iyilikte yaramıyor bırak margo düşene bi tekmede bizden heheyyyyyyykım dusmus la kotu yola sen duşmuşmuşsun bence dusmedıysen dusururum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak iyilikte yaramıyor bırak margo düşene bi tekmede bizden heheyyyyyyykım dusmus la kotu yola sen duşmuşmuşsun bence dusmedıysen dusururum![]()
kım dusmus la kotu yola sen duşmuşmuşsun bence dusmedıysen dusururum![]()
Bak iyilikte yaramıyor bırak margo düşene bi tekmede bizden heheyyyyyyy![]()
senide düşürürümBak iyilikte yaramıyor bırak margo düşene bi tekmede bizden heheyyyyyyy![]()
ohooo baksana bodrum katlarında falannnnn![]()
ondan relax takılıyorsun sen şimdi anladım meğerse küçükken kaçar gibi yapmış herkese ders vermiş![]()
Tolin senin şu imzandaki şahıs yüzünden bişi yaşadım geçen dur yazayım da gülün.Geçen erkek arkadaşımın evinden girdim foruma .Senin yazdığın birşeye dek geldim dalmışım okuyorum.Erkek arkadaşımda tam arkamda spor yapıyor bisiklette haliyle ekrana dönük olunca yaptıklarımı görüyor.Arkadan sordu bana "hayatım şu açtığın erkek resmini izlemeyi ne zaman bırakacaksın "diye.Ne erkeği yahu dedim.Meğer senin yazının altındaki adamı seyrediyorum sanmış.
amannn senin olsun kaşlarını topla kızım şunun pek dağınıkahahhahahhahahbakmayın benım yakısıklıma o benüm
![]()
amannn senin olsun kaşlarını topla kızım şunun pek dağınık
ah ah kıymet bilen yok marga sorma canım.bundan sonra toline yağmurlu havada su yok.Yine dede nin biri çıkacak karşısına o zaman anlayacak değerimizi albunnnn![]()
sir ağda yaptırın bariberaber ağdacıya gıtcez biz![]()
ah ah kıymet bilen yok marga sorma canım.bundan sonra toline yağmurlu havada su yok.
sir ağda yaptırın bari
Tam adamını buldun kolumda bile tüy yok doğru dürüst benim oh gaymak gibi kızımsen kendı bıyıklarını al sır ağdayla gogmuşşşşşş![]()
Tam adamını buldun kolumda bile tüy yok doğru dürüst benim oh gaymak gibi kızım![]()
istediğin özel bir bölge var mı orayı çekeyim töbe bismillahacta bı resım at görelim o zaman![]()
istediğin özel bir bölge var mı orayı çekeyim töbe bismillah![]()
ahahahahaaldın margarinimden cevabu sanırsamm
hayyy öpiiicim seni
Sağol canımsınbu yolda tecrubeli birilerine ihtiyacım olacak sanırım:26:
Damlacımmmm![]()
Evimmmmmmmahahahahaaldın margarinimden cevabu sanırsamm
hayyy öpiiicim seni
Sağol canımsınbu yolda tecrubeli birilerine ihtiyacım olacak sanırım:26:
Damlacımmmm![]()
ah ah kıymet bilen yok marga sorma canım.bundan sonra toline yağmurlu havada su yok.
sir ağda yaptırın bari