• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hesapları satılığa çıkaralım :52::52: barıştınız mı seninkiyle
:D :D
iyiyiz şu an bi kaç gündür orası çok karışık, çarşıyada çıkamayacak sanırım aptal bi teğmen varmış ego tatmini yapıyormuş :(
bende işsizim. bana da editörken bir arkadaş hediye etti:30: pff çok fağkirim:43:

editörlerin gözüne girmek lazım o zaman, çok cici bi kızım ben hem hiç banlanmadım (henüz) :52:
biz de bigün zengin olcaz, vurcaz kırbacı :23:

iyiyiz şu an bi kaç gündür orası çok karışık, çarşıyada çıkamayacak sanırım aptal bi teğmen varmış ego tatmini yapıyormuş :(

editörlerin gözüne girmek lazım o zaman, çok cici bi kızım ben hem hiç banlanmadım (henüz) :52:

Nerede yapıyordu askerliğini canım..
Yarın izin yok herhalde öyle biliyorum ben..

şu kpss atlatayım da zengin olmasam da olur :9:

senin avatarında ne var öyle çözemedim:52:

Niye ki..
Biri bir şey mi yapmışta çarşı iznini iptal ettirmişler..

yazıcı bişeyleri yanlış yapmış heralde, ama ona değil kısalara ceza verilmiş, neredeyse dövecekti diyor :/ hakaret ediyormuş sürekli, benimkinin beli ağrıyormuş sırf onun sesin duymasın diye koşarken bişey dememiş :(((

Back
X