• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok artık dayı mı :52::52::52:
Bana şey yapardı.
Arardım telefona başkası çıkmış gibi sesini değiştirir o yok şuanda abla falan derdi manyak ya
Ama sesini de bir değiştiriyor şive falanda yapıyor vallahi başka çocuklar sanıyordum bir kere suratına kapatmıştım başkası sanıp meğerse oymuş:52::52::52::52:

ahaha :D
benimki öyle şeyler yapmadı hiç ama ben yaparım ben olduğumu bilir ama yine de yaparım garip ses tonları çıkartırım amacım neyse:27:

ahaha :D
benimki öyle şeyler yapmadı hiç ama ben yaparım ben olduğumu bilir ama yine de yaparım garip ses tonları çıkartırım amacım neyse:27:

Amacın değişiklik yaratıp senden sıkılmasını mı engellemek ne la:52::52::52:
Hani farklı kız ses tonlarıyla konuşunca başka bir kızla konuşuyormuş hissine falan mı bürünüyo senin ki napıyo :52::52::52::52:
Neyin fantezisi bu :52::52::52::52::52:

Amacın değişiklik yaratıp senden sıkılmasını mı engellemek ne la:52::52::52:
Hani farklı kız ses tonlarıyla konuşunca başka bir kızla konuşuyormuş hissine falan mı bürünüyo senin ki napıyo :52::52::52::52:
Neyin fantezisi bu :52::52::52::52::52:

yok be farklı kız gibi değil :27:uzaydan gelin mahluk sesi yapıyorum, bazen köylü teyze gibi konuşuyorum, opera söylemeye çalışıyorum falan :52:

Back
X